Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memento Garfield
433i Tactiek 442
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 23.9
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõokene onderschept slim de pass. Peixoto begaat een overtreding. Lõokene moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lõokene kan niet meer verder spelen. Rääk komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft de bal voor. Vatisel is nu in balbezit. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nurme trapt de bal weg van het doel. Peixoto geeft de bal voor. Nurme probeert de bal met de borst te controleren. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vatisel passt de bal zonder na te denken. Nozzi met een sublieme pass. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste rent richting de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ... Illing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Nozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Välk is nu in balbezit. Välk passt de bal in één keer door. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Nozzi met een snelle inworp. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk verovert de bal door een tackle van achteren. Välk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste rent richting de bal. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Täkker met de inworp. Karask kan de bal niet met de borst controleren. Vilo is nu in balbezit. Vilo haalt uit met een fantastische trap. Pullerits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aunaste is nu in balbezit. Aunaste passt de bal zonder na te denken. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk schiet op doel. Illing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 2:0

45e minuut.
Nozzi met een snelle inworp. Välk is nu in balbezit. Välk passt de bal met de wreef. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 27%, Garfield 73%.
Memento - Garfield 2:0

53e minuut.
Rääk is nu in balbezit. Peixoto rent richting de bal. Peixoto passt de bal met de wreef. Välk rent richting de bal. Välk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tarantowicz speelt de bal door. Nozzi rent richting de bal. Nozzi passt de bal in één keer door. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rääk kopt de bal weg. Nozzi rent richting de bal. Nozzi met een sublieme pass. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 3:0

59e minuut.
Kast probeert de bal aan de voet te houden. Nozzi is nu in balbezit. Nozzi met een sublieme pass. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel. Illing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 4:0

61e minuut.
Vilo passt de bal in één keer door. Nozzi met een sublieme pass. Aunaste rent richting de bal. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nozzi rent richting de bal. Nozzi geeft een hoge lob. Daar is Välik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. Illing bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nurme de bal. Välk is nu in balbezit. Välk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Välk is nu in balbezit. Välk passt de bal in één keer door. Daar is Illimar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunaste rent richting de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 5:0

74e minuut.
Vilo kopt de bal weg. Nozzi heeft problemen om de bal te vangen. Nozzi met een sublieme pass. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Illimar geeft een hoge lob. Inworp. Szorc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peixoto rent richting de bal. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 6:0

79e minuut.
Nozzi rent richting de bal. Nozzi geeft de bal voor. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aunaste de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 7:0

83e minuut.
Täkker rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Aunaste rent richting de bal. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Välk kan de bal niet met de borst controleren. Välk probeert naar een medespeler te passen. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. Nurme probeert de bal aan de voet te houden. Illing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Garfield 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 17%, Garfield 83%.
Memento - Garfield 8:0