Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Julged Sipelgad Tigu Tabati Teolt
Normal Tactiek 451_11
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ulst rent richting de bal. Stosik onderschept slim de pass. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Suwak draait met de bal, schiet en ... Vessmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:1

9e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Protsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioropina rent richting de bal. Cioropina geeft een hoge lob. Krevald heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:2

11e minuut.
Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo geeft een hoge lob. Purje bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak onderschept slim de pass. Suwak schiet op doel. Vessmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ulst is nu in balbezit. Herne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwak. Suwak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mordak met een sublieme pass. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krevald rent richting de bal. Suwak onderschept slim de pass. Suwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stosik probeert naar een medespeler te passen. Cioropina is nu in balbezit. Cioropina passt de bal zonder na te denken. Troncea rent richting de bal. Troncea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Protsin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina met een snelle inworp. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 76%, Tigu Tabati Teolt 24%.
Julged Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:2

57e minuut.
Ulst rent richting de bal. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik geeft een lange en hoge pass. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van den Ouweland met een harde bal richting middenveld. Mordak kopt de bal weg. Klungelig pakt Purje de bal. Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 62%, Tigu Tabati Teolt 38%.
Julged Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:2