Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigu Tabati Teolt Julged Sipelgad
451_11 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Troncea is nu in balbezit. Troncea geeft een hoge lob. Stosik is nu in balbezit. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 1:0

6e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri passt de bal zonder na te denken. Suwak rent richting de bal. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cioropina passt de bal zonder na te denken. Suwak is nu in balbezit. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ... Vessmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Herne is nu in balbezit. Mordak onderschept slim de pass. Mordak met een sublieme pass. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zivieri rent richting de bal. Troncea rent richting de bal. Troncea speelt de bal door. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mordak met een sublieme pass. Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncea speelt de bal door. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Protsin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krevald probeert de bal met de borst te controleren. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 2:0

28e minuut.
Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel. Vessmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 3:0

33e minuut.
Ulst speelt de bal door. Sork rent richting de bal. Met opzet legt Mordak zijn tegenspeler op de grond. Mordak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 37%, Julged Sipelgad 63%.
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 3:0

51e minuut.
Troncea probeert naar een medespeler te passen. Mordak is nu in balbezit. Mordak passt de bal zonder na te denken. Suwak is nu in balbezit. Suwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak speelt de bal door. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel. Vessmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 4:0

88e minuut.
Stosik onderschept slim de pass. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Vessmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 17%, Julged Sipelgad 83%.
Tigu Tabati Teolt - Julged Sipelgad 4:0