Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Lendurid FcBounty
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Riiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Riiman passt de bal in één keer door. Kepp rent richting de bal. Ergma is nu in balbezit. Ergma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kess speelt de bal door. Lubi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riiman. Riiman krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Harend zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rang rent richting de bal. Tamberg verovert de bal door een tackle van achteren. Tamberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hallik passt de bal in één keer door. Villasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasepp met een sublieme pass. Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere draait met de bal, schiet en ... Ritter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kaljuvere verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuvere met een sublieme pass. Vesik rent richting de bal. Vesik draait met de bal, schiet en ... Vilde probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaljuvere is nu in balbezit. Kaljuvere passt de bal zonder na te denken. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik haalt uit met een fantastische trap. Ritter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - FcBounty 1:0

40e minuut.
Kartau passt de bal in één keer door. Maripuu is nu in balbezit. Tamberg is nu in balbezit. Tamberg passt de bal zonder na te denken. Harend geeft de bal voor. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ergma rent richting de bal. Ergma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 52%, FcBounty 48%.
Erilised Lendurid - FcBounty 1:0

59e minuut.
Tamberg is nu in balbezit. Kümmel rent richting de bal. Kümmel passt de bal met de wreef. Tamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg haalt uit met een fantastische trap. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tamberg onderschept slim de pass. Tamberg passt de bal in één keer door. Harend met een sublieme pass. Ergma is nu in balbezit. Ergma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kess zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maripuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripuu passt de bal in één keer door. Lubi is nu in balbezit. Lubi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kaljuvere is nu in balbezit. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere is nu in balbezit. Kaljuvere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - FcBounty 2:0

79e minuut.
Kaljuvere probeert naar een medespeler te passen. Karyś rent richting de bal. Karyś met een sublieme pass. Lubi is nu in balbezit. Lubi geeft een hoge lob. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kümmel speelt de bal door. Klungelig pakt Rang de bal. Riiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 62%, FcBounty 38%.
Erilised Lendurid - FcBounty 2:0