Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Loomad FcBounty
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost probeert naar een medespeler te passen. Tamberg rent richting de bal. Tamberg schiet op doel. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 0:1

6e minuut.
Tamberg onderschept slim de pass. Tamberg passt de bal in één keer door. Ergma is nu in balbezit. Ergma haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 0:2

9e minuut.
Maripuu onderschept slim de pass. Maripuu met een sublieme pass. Tamberg met een sublieme pass. Ergma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kokla is nu in balbezit. Kokla passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Vilde de bal onder controle te krijgen. Sillaste is nu in balbezit. Sillaste haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kane neemt de hoekschop. Pikne kopt de bal weg. Sillaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 1:2

14e minuut.
Tamberg onderschept slim de pass. Tamberg geeft een hoge lob. Ergma is nu in balbezit. Ergma draait met de bal, schiet en ... Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 1:3

19e minuut.
Joost is nu in balbezit. Maripuu rent richting de bal. Maripuu probeert naar een medespeler te passen. Ergma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lõokene kopt de bal weg. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost passt de bal met de wreef. Sillaste heeft problemen om de bal te vangen. Sillaste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kokla kopt de bal weg. Romberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sillaste rent richting de bal. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Allikivi is nu in balbezit. Allikivi geeft een hoge lob. Daar is Kess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 57%, FcBounty 43%.
MTÜ Loomad - FcBounty 1:3

55e minuut.
Romberg onderschept slim de pass. Romberg geeft een lange en hoge pass. Allikivi kopt de bal weg. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Tamberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tammekänd komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kaseniit rent richting de bal. Harend rent richting de bal. Harend geeft een lange en hoge pass. Tammekänd rent richting de bal. Tammekänd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lõokene is nu in balbezit. Lõokene geeft een lange en hoge pass. Pikne kopt de bal weg. Sillaste rent richting de bal. Sillaste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 2:3

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubi zal de hoekschop nemen. Maripuu is nu in balbezit. Maripuu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tammekänd de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kerner trapt de bal weg van het doel. Sillaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaste speelt de bal door. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Romberg geeft de bal voor. Inworp. Kane met een snelle inworp. Tammkivi heeft problemen om de bal te vangen. Tammkivi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Harend rent richting de bal. Harend speelt de bal door. Peegel is nu in balbezit. Tammekänd verovert de bal door een tackle van achteren. Tammekänd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - FcBounty 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 46%, FcBounty 54%.
MTÜ Loomad - FcBounty 2:4