Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBounty Tigu Tabati Teolt
442 Tactiek 451_11
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Vilde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioropina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stosik met een snelle inworp. Cioropina geeft de bal voor. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina speelt de bal door. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stosik onderschept slim de pass. Stosik met een sublieme pass. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mordak geeft de bal voor. Daar is Vilde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maripuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Romberg de bal. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Ritter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suwak maakt een snoekduik en kopt de bal. Ritter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Troncea is nu in balbezit. Troncea geeft een hoge lob. Daar is Karyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:1

35e minuut.
Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Ritter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:2

37e minuut.
Mordak rent richting de bal. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel. Ritter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:3

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak geeft een hoge lob. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBounty 72%, Tigu Tabati Teolt 28%.
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:4

46e minuut.
Suwak speelt de bal door. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Troncea is nu in balbezit. Troncea geeft een hoge lob. Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Olivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stosik is nu in balbezit. Stosik met een sublieme pass. Cioropina is nu in balbezit. Cioropina geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Troncea kopt de bal weg. Zivieri probeert de bal met de borst te controleren. Zivieri passt de bal in één keer door. Troncea heeft problemen om de bal te vangen. Troncea geeft de bal voor. Ritter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ritter probeert naar een medespeler te passen. Harend rent richting de bal. Stosik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stosik krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft de bal voor. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Kess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncea is nu in balbezit. Troncea met een sublieme pass. Suwak is nu in balbezit. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zivieri rent richting de bal. Romberg begaat een overtreding. Romberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBounty 77%, Tigu Tabati Teolt 23%.
FcBounty - Tigu Tabati Teolt 0:4