Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memento Võitluslikud Sipelgad
433i Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Aunaste passt de bal zonder na te denken. Sillapere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ... Raavik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 1:0

4e minuut.
Peixoto met een sublieme pass. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 2:0

6e minuut.
Välk onderschept slim de pass. Välk met een sublieme pass. Aunaste is nu in balbezit. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aunaste is nu in balbezit. Aunaste passt de bal met de wreef. Roosileht heeft problemen om de bal te vangen. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Aunaste draait met de bal, schiet en ... Raavik bokst de bal weg. Saue heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 3:0

13e minuut.
Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Välk kopt de bal weg. Klungelig pakt Aunaste de bal. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 4:0

17e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto speelt de bal door. Roosileht rent richting de bal. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szorc neemt de hoekschop. Aunaste springt en kopt de bal. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Välk onderschept slim de pass. Välk passt de bal in één keer door. Saue bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Aunaste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Peixoto passt de bal met de wreef. Aunaste rent richting de bal. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk verovert de bal door een tackle van achteren. Välk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nozzi onderschept slim de pass. Nozzi probeert naar een medespeler te passen. Saue bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk onderschept slim de pass. Välk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 5:0

35e minuut.
Peixoto geeft de bal voor. Saue heeft problemen om de bal te vangen. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste schiet op doel. Raavik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Berg is nu in balbezit. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc passt de bal in één keer door. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 30%, Võitluslikud Sipelgad 70%.
Memento - Võitluslikud Sipelgad 6:0

47e minuut.
Nozzi passt de bal in één keer door. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto speelt de bal door. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szorc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sillapere de bal. Aunaste onderschept slim de pass. Aunaste draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szorc met een sublieme pass. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk geeft een lange en hoge pass. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szorc is nu in balbezit. Szorc met een sublieme pass. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barrero Barrero met een sublieme pass. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask passt de bal in één keer door. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc geeft een hoge lob. Raavik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Raavik trapt de bal weg. Szorc rent richting de bal. Szorc passt de bal in één keer door. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szorc probeert de bal aan de voet te houden. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal in één keer door. Välk is nu in balbezit. Välk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nozzi met de inworp. Välk met een sublieme pass. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Võitluslikud Sipelgad 7:0

90e minuut.
Markus passt de bal zonder na te denken. Kruusenberg met een sublieme pass. Sillapere is nu in balbezit. Välk verovert de bal door een tackle van achteren. Välk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 17%, Võitluslikud Sipelgad 83%.
Memento - Võitluslikud Sipelgad 7:0