Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBounty Garfield
442 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Maripuu passt de bal zonder na te denken. Tamberg rent richting de bal. Lõokene begaat een overtreding. Lõokene krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kokla rent richting de bal. Vilo verovert de bal door een tackle van achteren. Vilo passt de bal zonder na te denken. Vides rent richting de bal. Vides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Garfield 0:1

38e minuut.
Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides passt de bal in één keer door. Kess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbesalu verovert de bal door een tackle van achteren. Hõbesalu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hõbesalu rent richting de bal. Hõbesalu probeert naar een medespeler te passen. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides verovert de bal door een tackle van achteren. Vides draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBounty 72%, Garfield 28%.
FcBounty - Garfield 0:1

51e minuut.
Karyś rent richting de bal. Lõokene onderschept slim de pass. Lõokene passt de bal met de wreef. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides schiet op doel. Ritter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vides rent richting de bal. Vides haalt uit met een fantastische trap. Ritter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Garfield 0:2

63e minuut.
Hõbesalu geeft de bal voor. Täkker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokla krijgt een gele kaart. Täkker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vides neemt de penalty, wat een uithaal! Ritter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBounty - Garfield 0:3

66e minuut.
Kast passt de bal met de wreef. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides probeert naar een medespeler te passen. Vilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Illing trapt de bal weg van het doel. Maripuu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lõokene. Lõokene krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Välik speelt de bal door. Vides rent richting de bal. Karyś is nu in balbezit. Vides onderschept slim de pass. Vides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBounty 65%, Garfield 35%.
FcBounty - Garfield 0:3