Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Lendurid Tigu Tabati Teolt
Normal Tactiek 451_11
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Stosik met een sublieme pass. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea met een sublieme pass. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel. Aava bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kepp geeft de bal voor. Riiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zivieri kopt de bal weg. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - Tigu Tabati Teolt 0:1

17e minuut.
Ritter onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina met de inworp. Mordak rent richting de bal. Mordak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ritter de bal. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Troncea met de inworp. Klungelig pakt Mordak de bal. Mordak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hallik bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stosik rent richting de bal. Stosik geeft een hoge lob. Aava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 59%, Tigu Tabati Teolt 41%.
Erilised Lendurid - Tigu Tabati Teolt 0:1

48e minuut.
Zivieri probeert de bal aan de voet te houden. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak passt de bal zonder na te denken. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stosik geeft een lange en hoge pass. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Kümmel is nu in balbezit. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak schiet op doel. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cioropina kopt de bal weg. Mordak rent richting de bal. Mordak met een sublieme pass. Suwak rent richting de bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Aava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zivieri geeft de bal voor. Kartau speelt de bal door. Daar is Rang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncea rent richting de bal. Troncea geeft een hoge lob. Paal!

76e minuut.
Kartau met een sublieme pass. Azcárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vesik krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Olivo kopt de bal weg. Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stosik is nu in balbezit. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Riiman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak is nu in balbezit. Mordak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - Tigu Tabati Teolt 0:2

87e minuut.
Suwak rent richting de bal. Mordak is nu in balbezit. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - Tigu Tabati Teolt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 56%, Tigu Tabati Teolt 44%.
Erilised Lendurid - Tigu Tabati Teolt 0:3