Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memento MTÜ Loomad
433i Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


13e minuut.
Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste onderschept slim de pass. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 1:0

14e minuut.
Daar is Sisask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szorc rent richting de bal. Szorc passt de bal in één keer door. Aunaste rent richting de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 2:0

24e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto met een sublieme pass. Daar is Aunaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost speelt de bal door. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Välk rent richting de bal. Välk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szorc onderschept slim de pass. Szorc geeft een hoge lob. Kalve kopt de bal weg. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Joost passt de bal zonder na te denken. Kane is nu in balbezit. Välk rent richting de bal. Kane onderschept slim de pass. Kane geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto met een sublieme pass. Aunaste rent richting de bal. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ... Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tults heeft problemen om de bal te vangen. Sisask is nu in balbezit. Sisask passt de bal met de wreef. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kalve trapt de bal weg van het doel. Peixoto kopt de bal weg. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk is nu in balbezit. Välk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 22%, MTÜ Loomad 78%.
Memento - MTÜ Loomad 2:0

47e minuut.
Peixoto passt de bal in één keer door. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Aunaste heeft problemen om de bal te vangen. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 3:0

57e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Szorc rent richting de bal. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kerner trapt de bal weg. Szorc kopt de bal weg. Daar is Peegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szorc kopt de bal weg. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask passt de bal in één keer door. Aunaste rent richting de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 4:0

72e minuut.
Szorc passt de bal in één keer door. Peegel is nu in balbezit. Peegel speelt de bal door. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc verovert de bal door een tackle van achteren. Szorc passt de bal in één keer door. Aunaste rent richting de bal. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 5:0

81e minuut.
Joost rent richting de bal. Joost speelt de bal door. Peegel rent richting de bal. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Aunaste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Peegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto speelt de bal door. Välk rent richting de bal. Välk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask is nu in balbezit. Szorc speelt de bal door. Välk heeft problemen om de bal te vangen. Välk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - MTÜ Loomad 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 31%, MTÜ Loomad 69%.
Memento - MTÜ Loomad 6:0