Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Säravad Hundid LEVADIA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Taali probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulikov de bal. Lallo begaat een overtreding. Lallo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lallo probeert naar een medespeler te passen. Ämarik is nu in balbezit. Koodres verovert de bal door een tackle van achteren. Koodres schiet op doel. Leige maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pentre rent richting de bal. Pentre geeft een lange en hoge pass. Laanemaa met een sublieme pass. Koodres rent richting de bal. Koodres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kukkur rent richting de bal. Lallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallo passt de bal in één keer door. Kulikov is nu in balbezit. Kulikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Puussepp heeft problemen om de bal te vangen. Kerem is nu in balbezit. Kerem speelt de bal door. Koodres is nu in balbezit. Koodres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Säravad Hundid 67%, LEVADIA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Säravad Hundid - LEVADIA 0:0

49e minuut.
Kukkur probeert naar een medespeler te passen. Lallo rent richting de bal. Katers maakt een afschuwelijke overtreding. Katers krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Koern probeert de bal aan de voet te houden. Katers bereikt de bal nog maar net als eerste. Katers probeert naar een medespeler te passen. Kulikov rent richting de bal. Kulikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kukkur geeft de bal voor. Puussepp is nu in balbezit. Puussepp probeert naar een medespeler te passen. Koodres is nu in balbezit. Koodres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Laanemaa speelt de bal door. Koodres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerem krijgt een gele kaart. Koodres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lallo komt bij de bal en schiet. Leige probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Lotman de bal onder controle te krijgen. Kulikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallo onderschept slim de pass. Katers is nu in balbezit. Katers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Säravad Hundid - LEVADIA 1:0

86e minuut.
Koodres is nu in balbezit. Katers onderschept slim de pass. Katers probeert naar een medespeler te passen. Kulikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Säravad Hundid 53%, LEVADIA 47%.
Säravad Hundid - LEVADIA 1:0