Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja Sonda
Saff Tactiek 3ründajat
57% Balbezit 43%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten outstanding
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Fulton passt de bal met de wreef. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Bury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 0:1

2e minuut.
Kobayashi is nu in balbezit. Tulp is nu in balbezit. Tulp speelt de bal door. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Bury bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 0:2

7e minuut.
Mirancea kopt de bal weg. Klungelig pakt Taali de bal. Fulton is nu in balbezit. Fulton schiet op doel. Kala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel speelt de bal door. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Bury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 0:3

15e minuut.
Knobel passt de bal in één keer door. Lemetsaar is nu in balbezit. Obłoczyński begaat een overtreding. Obłoczyński krijgt een gele kaart. Lemetsaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konkel komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Coxo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxo probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:3

22e minuut.
Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi passt de bal in één keer door. Vilgats kan de bal niet met de borst controleren. Vilgats schiet op doel. Bury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:4

25e minuut.
Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Bury probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:5

25e minuut.
Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Bury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:6

29e minuut.
Knobel probeert naar een medespeler te passen. Viilukas is nu in balbezit. Viilukas met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rang is nu in balbezit. Rang met een sublieme pass. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Bury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:7

32e minuut.
Coxo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dertycia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vilgats rent richting de bal. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Bury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Knobel passt de bal in één keer door. Fulton rent richting de bal. Švarců tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fulton kan niet meer verder spelen. Askolin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel passt de bal zonder na te denken. Cielecki speelt de bal door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 69%, Sonda 31%.
FC Real Madrid Abja - Sonda 1:7

48e minuut.
Viilukas passt de bal in één keer door. Švarců verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Kala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Obłoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilgats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obłoczyński probeert naar een medespeler te passen. Konkel met een snel genomen vrije trap. Vilgats krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Coxo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá geeft de bal voor. Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Askolin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Askolin krijgt zijn hoofd ertegen. Kala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 2:7

61e minuut.
Švarců verovert de bal door een tackle van achteren. Švarců geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar kopt de bal weg. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel. Bury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Coxo is nu in balbezit. Coxo speelt de bal door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Kala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 3:7

73e minuut.
Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel. Kala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 4:7

74e minuut.
Tulp probeert naar een medespeler te passen. Põrk is nu in balbezit. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Bury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 4:8

77e minuut.
Rang passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Bury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Bury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Askolin geeft een hoge lob. Dertycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jacarandá zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jacarandá moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jacarandá schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Kala met een sublieme pass. Otava kopt de bal weg. Knobel rent richting de bal. Knobel draait met de bal, schiet en ... Kala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Sonda 5:8

88e minuut.
Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi passt de bal zonder na te denken. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 63%, Sonda 37%.
FC Real Madrid Abja - Sonda 5:8