Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuninglikud Piraajad FC Semukapitalism
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kruusimäe speelt de bal door. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Külm verovert de bal door een tackle van achteren. Külm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC Semukapitalism 0:1

9e minuut.
Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngo is nu in balbezit. Öngo speelt de bal door. Külm heeft problemen om de bal te vangen. Külm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Külm rent richting de bal. Hint onderschept slim de pass. Hint speelt de bal door. Saravik rent richting de bal. Saravik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lovrits trapt de bal weg van het doel. Hint kan de bal niet met de borst controleren. Hint probeert naar een medespeler te passen. Tammekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekivi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palav trapt de bal weg van het doel. Tammsalu kopt de bal weg. Külm is nu in balbezit. Külm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kruusimäe passt de bal zonder na te denken. Lepikult is nu in balbezit. Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikult verovert de bal door een tackle van achteren. Lepikult geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nook geeft een lange en hoge pass. Külm rent richting de bal. Kallas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Külm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Öngo neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tammekivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekivi verovert de bal door een tackle van achteren. Saravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvee verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuvee passt de bal in één keer door. Tammekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekivi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 60%, FC Semukapitalism 40%.
Kuninglikud Piraajad - FC Semukapitalism 0:1

48e minuut.
Daar is Tammsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravik speelt de bal door. Tammekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekivi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nook rent richting de bal. Koern verovert de bal door een tackle van achteren. Koern probeert naar een medespeler te passen. Külm bereikt de bal nog maar net als eerste. Külm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tammsalu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaljuvee met een snelle inworp. Saravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tammsalu is nu in balbezit. Hint rent richting de bal. Hint passt de bal in één keer door. Daar is Saravik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saravik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuninglikud Piraajad - FC Semukapitalism 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 54%, FC Semukapitalism 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuninglikud Piraajad - FC Semukapitalism 1:1