Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja FC invest
Rünne3 Tactiek tervitus
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 50.1
formidable Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Werbiński rent richting de bal. Sobkowicz rent richting de bal. Werbiński is nu in balbezit. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jacarandá rent richting de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil begaat een overtreding. Sobkowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Knobel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jacarandá springt en kopt de bal. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sobkowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Knobel de bal. Knobel geeft de bal voor. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predoiu met een snelle inworp. Pechar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zalmas passt de bal in één keer door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal zonder na te denken. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Watral rent richting de bal. Watral speelt de bal door. Stute rent richting de bal. Stute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal met de wreef. Hüva rent richting de bal. Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 45%, FC invest 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Madrid Abja - FC invest 0:0

63e minuut.
Predoiu passt de bal zonder na te denken. Viilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral begaat een overtreding. Watral krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wasil is nu in balbezit. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal met de wreef. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Bovenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC invest 1:0

69e minuut.
Watral rent richting de bal. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viilukas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacarandá maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Viilukas met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz geeft een hoge lob. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC invest 2:0

88e minuut.
Stute speelt de bal door. Predoiu rent richting de bal. Predoiu speelt de bal door. Pechar is nu in balbezit. Pechar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 41%, FC invest 59%.
FC Real Madrid Abja - FC invest 2:0