Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda FC invest
3ründajat Tactiek tervitus
40% Balbezit 60%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 48.4
outstanding Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Dertycia kopt de bal weg. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute draait met de bal, schiet en ... Kala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar rent richting de bal. Pechar geeft de bal voor. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti draait met de bal, schiet en ... Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Põrk passt de bal met de wreef. Tulp heeft problemen om de bal te vangen. Tulp speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC invest 1:0

11e minuut.
Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar passt de bal zonder na te denken. Watral rent richting de bal. Watral haalt uit met een fantastische trap. Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dertycia rent richting de bal. Dertycia geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar speelt de bal door. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Põrk probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kala speelt de bal door. Larin kopt de bal weg. Tulp rent richting de bal. Tulp geeft de bal voor. Lemetsaar krijgt zijn hoofd ertegen. Metea bokst de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Taali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mirancea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Watral met een snelle inworp. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dertycia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noormägi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Švarců rent richting de bal. Švarců geeft een hoge lob. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 51%, FC invest 49%.
Sonda - FC invest 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu passt de bal in één keer door. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar draait met de bal, schiet en ... Kala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Konkel geeft de bal voor. Põrk kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Profeti stond buitenspel. Mirancea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tulp kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pechar speelt de bal door. Tulp met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC invest 2:0

69e minuut.
Noormägi met de inworp. Pechar probeert naar een medespeler te passen. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC invest 2:1

70e minuut.
Vilgats speelt de bal door. Noormägi is nu in balbezit. Noormägi geeft een hoge lob. Profeti heeft problemen om de bal te vangen. Profeti draait met de bal, schiet en ... Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Noormägi geeft een hoge lob. Tulp is nu in balbezit. Tulp passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Predoiu met de inworp. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk passt de bal zonder na te denken. Tulp geeft de bal voor. Vilgats springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Taali is nu in balbezit. Taali geeft een lange en hoge pass. Stute speelt de bal door. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu geeft de bal voor. Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Noormägi rent richting de bal. Profeti onderschept slim de pass. Profeti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonda - FC invest 2:2

89e minuut.
Tulp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lemetsaar de bal. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar schiet op doel. Metea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 53%, FC invest 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonda - FC invest 2:2