Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC invest Sonda
tervitus Tactiek iduhännad_madal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Watral speelt de bal door. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar schiet op doel. Perger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 1:0

6e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ... Manzanero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 2:0

9e minuut.
Wasil passt de bal in één keer door. Daar is Watral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp geeft de bal voor. Vilgats springt en kopt de bal. Bovenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 2:1

10e minuut.
Vilgats rent richting de bal. Watral rent richting de bal. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Inworp. Dvulyat met een snelle inworp. Herne bereikt de bal nog maar net als eerste. Herne geeft de bal voor. Põrk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bovenberg probeert naar een medespeler te passen. Pechar kopt de bal weg. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kövesfalvi controleert de bal met de borst. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kövesfalvi. Kövesfalvi krijgt een gele kaart. Stute is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wasil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stute rent richting de bal. Kövesfalvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kövesfalvi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

21e minuut.
Predoiu met de inworp. Stute is nu in balbezit. Stute passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pechar de bal. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Herne geeft de bal voor. Hüva kopt de bal weg. Čurda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pechar probeert naar een medespeler te passen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute passt de bal in één keer door. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dumitriu met een sublieme pass. Tulp geeft de bal voor. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Bovenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Watral kopt de bal weg. Pechar speelt de bal door. Predoiu speelt de bal door. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Predoiu met een snelle inworp. Pechar is nu in balbezit. Pechar passt de bal in één keer door. Watral rent richting de bal. Watral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Herne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechar speelt de bal door. Predoiu rent richting de bal. Predoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Daar is Cârstoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Põrk met een sublieme pass. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 47%, Sonda 53%.
FC invest - Sonda 2:1

58e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral heeft problemen om de bal te vangen. Watral met een sublieme pass. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pechar rent richting de bal. Predoiu rent richting de bal. Predoiu speelt de bal door. Pechar is nu in balbezit. Pechar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti probeert naar een medespeler te passen. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 3:1

71e minuut.
Herne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Watral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hani is nu in balbezit. Pechar rent richting de bal. Pechar met een sublieme pass. Watral rent richting de bal. Watral schiet op doel. Manzanero bokst de bal weg. Stute rent richting de bal. Stute schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 4:1

83e minuut.
Tulp kopt de bal weg. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani passt de bal zonder na te denken. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tulp onderschept slim de pass. Tulp speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Bovenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Sonda 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 38%, Sonda 62%.
FC invest - Sonda 4:2