Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nõmme linnameeskond FC Semukapitalism
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Kruusimäe met een sublieme pass. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. Post probeert naar een medespeler te passen. Külm rent richting de bal. Külm schiet op doel. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Post geeft de bal voor. Inworp. Reiter met de inworp. Pihlak heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak schiet op doel. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mannermaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 0:1

25e minuut.
Kruusimäe met een sublieme pass. Külm is nu in balbezit. Kiib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiib krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kivisild onderschept slim de pass. Jaanimägi onderschept slim de pass. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanimägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanimägi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 1:1

43e minuut.
Kiib bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiib met een sublieme pass. Daar is Normann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaanimägi rent richting de bal. Jaanimägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 55%, FC Semukapitalism 45%.
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 2:1

57e minuut.
Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak passt de bal zonder na te denken. Post is nu in balbezit. Külm verovert de bal door een tackle van achteren. Külm haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mannermaa trapt de bal weg. Kruusimäe kopt de bal weg. Daar is Kahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Külm is nu in balbezit. Külm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lovrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Külm onderschept slim de pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 2:2

79e minuut.
Tammsalu rent richting de bal. Tammsalu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jaanimägi de bal onder controle te krijgen. Normann rent richting de bal. Normann schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Pihlak kopt de bal weg. Külm is nu in balbezit. Mannermaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mannermaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 55%, FC Semukapitalism 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc nõmme linnameeskond - FC Semukapitalism 2:2