Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda Tupenugised
iduhännad_madal Tactiek Chocolate
66% Balbezit 34%
41% Spel op eigen helft 59%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 17.5
incredible Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Lumiste is nu in balbezit. Tulp onderschept slim de pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 1:0

6e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Tulp met een sublieme pass. Anijärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 2:0

9e minuut.
Herne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurm maakt een afschuwelijke overtreding. Nurm is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Larin raakt geblesseerd tijdens het duel. Larin met een snel genomen vrije trap. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 3:0

10e minuut.
Dvulyat onderschept slim de pass. Dvulyat passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 4:0

13e minuut.
Herne geeft een hoge lob. Põrk is nu in balbezit. Daar is Põrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 5:0

17e minuut.
Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus onderschept slim de pass. Tulus passt de bal zonder na te denken. Tulp is nu in balbezit. Tulp draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sõrm probeert naar een medespeler te passen. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp speelt de bal door. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Larin rent richting de bal. Larin met een sublieme pass. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulp is nu in balbezit. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 6:0

29e minuut.
Goldmann rent richting de bal. Põrk onderschept slim de pass. Põrk heeft problemen om de bal te vangen. Põrk draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 7:0

32e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger geeft de bal voor. Daar is Põrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 8:0

35e minuut.
Daar is Lumiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft een hoge lob. Tulp is nu in balbezit. Tulp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 9:0

36e minuut.
Goldmann is nu in balbezit. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Nael tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nael krijgt een gele kaart. Põrk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herne met een snel genomen vrije trap. Põrk rent richting de bal. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 10:0

42e minuut.
Tulus passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulp speelt de bal door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Larin is nu in balbezit. Larin geeft een lange en hoge pass. Tulp probeert de bal met de borst te controleren. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Kiider bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 38%, Tupenugised 62%.
Sonda - Tupenugised 11:0

48e minuut.
Lumiste verovert de bal door een tackle van achteren. Lumiste probeert naar een medespeler te passen. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 12:0

49e minuut.
Arrak probeert naar een medespeler te passen. Goldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Põrk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 13:0

54e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp is nu in balbezit. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Randma heeft problemen om de bal te vangen. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 14:0

55e minuut.
Goldmann heeft problemen om de bal te vangen. Nael is nu in balbezit. Sõrm rent richting de bal. Põrk onderschept slim de pass. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 15:0

58e minuut.
Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 16:0

63e minuut.
Tulus met de inworp. Tulp geeft een lange en hoge pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 17:0

64e minuut.
Daar is Tulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulp speelt de bal door. Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 18:0

66e minuut.
Tulus passt de bal zonder na te denken. Seimann is nu in balbezit. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 19:0

67e minuut.
Põrk passt de bal zonder na te denken. Vilgats rent richting de bal. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 20:0

72e minuut.
Lumiste geeft een lange en hoge pass. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass. Põrk rent richting de bal. Põrk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Herne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nael onderschept slim de pass. Herne begaat een overtreding. Herne krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manzanero trapt de bal weg. Vilgats kopt de bal weg. Tulp rent richting de bal. Tulp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Seimann geeft de bal voor. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 21:0

87e minuut.
Tulp rent richting de bal. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Tupenugised 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 44%, Tupenugised 56%.
Sonda - Tupenugised 22:0