Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nõmme linnameeskond FC Real Madrid Abja
Normal Tactiek Rünne3
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá geeft de bal voor. Klungelig pakt Post de bal. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan bokst de bal weg.

10e minuut.
Fulton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Post de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:1

12e minuut.
Fulton verovert de bal door een tackle van achteren. Fulton met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:2

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsopp-Pagan niet meer kan verder spelen. Koger komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Onton heeft problemen om de bal te vangen. Fulton verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. Lemmats probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:3

16e minuut.
Kiib speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viilukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zalmas passt de bal met de wreef. Daar is Viilukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viilukas geeft een hoge lob. Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Álvarez Figaredo onderschept slim de pass. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Cielecki met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Post geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Figaredo met een snelle inworp. Fulton rent richting de bal. Fulton schiet op doel. Koger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:4

23e minuut.
Lovrits geeft een lange en hoge pass. Obłoczyński kopt de bal weg. Álvarez Figaredo kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen. Koger bokst de bal weg. Lemmats kopt de bal weg. Cielecki rent richting de bal. Cielecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jacarandá controleert de bal met de borst. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Fulton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Koger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:5

30e minuut.
Lovrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton onderschept slim de pass. Cielecki met een sublieme pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:6

31e minuut.
Jaanimägi heeft problemen om de bal te vangen. Kiib bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Fulton is nu in balbezit. Fulton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Viilukas met een snelle inworp. Fulton rent richting de bal. Fulton geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Koger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Post met een harde bal richting middenveld. Zalmas kopt de bal weg. Jacarandá controleert de bal met de borst. Jacarandá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemmats de bal onder controle te krijgen. Inworp. Viilukas met een snelle inworp. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:7

44e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá passt de bal in één keer door. Post rent richting de bal. Fulton onderschept slim de pass. Fulton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lemmats met een harde bal richting middenveld. Daar is Zalmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas met een sublieme pass. Daar is Fulton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 91%, FC Real Madrid Abja 9%.
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:7

46e minuut.
Jaanimägi verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal zonder na te denken. Fulton rent richting de bal. Fulton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Álvarez Figaredo heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Figaredo speelt de bal door. Post is nu in balbezit. Fulton is nu in balbezit. Fulton schiet op doel. Koger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Álvarez Figaredo zal de hoekschop nemen. Fulton controleert de bal met de borst. Koger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fulton rent richting de bal. Fulton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fulton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:8

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Figaredo met de inworp. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá geeft de bal voor. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Fulton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:9

56e minuut.
Post probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacarandá is nu in balbezit. Kahar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jacarandá raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacarandá legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez Figaredo is nu in balbezit. Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Fulton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:10

59e minuut.
Fulton rent richting de bal. Jacarandá rent richting de bal. Fulton is nu in balbezit. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Koger met een harde bal richting middenveld. Álvarez Figaredo kopt de bal weg. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Fulton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Post legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jacarandá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacarandá neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:11

64e minuut.
Viilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilukas geeft een lange en hoge pass. Fulton is nu in balbezit. Fulton haalt uit met een fantastische trap. Koger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:12

65e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá is nu in balbezit. Sobkowicz rent richting de bal. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:13

65e minuut.
Jaanimägi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Onton de bal. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fulton is nu in balbezit. Jacarandá rent richting de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton rent richting de bal. Fulton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:14

71e minuut.
Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viilukas met de inworp. Jacarandá geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kiib rent richting de bal. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cielecki is nu in balbezit. Fulton rent richting de bal. Fulton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal in één keer door. Fulton is nu in balbezit. Fulton schiet op doel. Koger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:15

78e minuut.
Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá geeft een lange en hoge pass. Post heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Álvarez Figaredo geeft de bal voor. Jacarandá kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Koger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:16

83e minuut.
Onton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kiib de bal. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. Koger bokst de bal weg.

86e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 79%, FC Real Madrid Abja 21%.
fc nõmme linnameeskond - FC Real Madrid Abja 0:16