Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Semukapitalism Nõo Jalgpalliakateemia
Normal Tactiek Maks
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
MacMurray is nu in balbezit. Kruusimäe rent richting de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray schiet op doel. Kivisild probeert de bal aan de voet te houden. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sidorov is nu in balbezit. Sidorov geeft een hoge lob. Hansulo is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray schiet op doel. Palav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski rent richting de bal. MacMurray rent richting de bal. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:1

11e minuut.
Poll is nu in balbezit. Sidorov verovert de bal door een tackle van achteren. Sidorov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kruusimäe is nu in balbezit. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski passt de bal met de wreef. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:2

14e minuut.
Pihlak met een sublieme pass. Külm is nu in balbezit. Külm geeft een hoge lob. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kivisild onderschept slim de pass. Kivisild probeert naar een medespeler te passen. Jajszczyk met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:3

17e minuut.
Barroso onderschept slim de pass. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Kivisild probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidorov neemt de hoekschop. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Palav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:4

19e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hansulo geeft de bal voor. Bournonville kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacMurray de bal onder controle te krijgen. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:5

27e minuut.
Kooser geeft een lange en hoge pass. Sidorov is nu in balbezit. Sidorov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray schiet op doel. Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
MacMurray is nu in balbezit. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hansulo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:6

32e minuut.
Palav met een sublieme pass. Molkowski kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:7

33e minuut.
Külm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pihlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:8

39e minuut.
Reiter met een sublieme pass. Tammsalu is nu in balbezit. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski schiet op doel. Hansulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Kooser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski schiet op doel. Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:9

42e minuut.
Kruusimäe heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. MacMurray kan de bal niet met de borst controleren. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidorov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hansulo kopt de bal weg. Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10

45e minuut.
Kivisild kopt de bal weg. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski passt de bal in één keer door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 80%, Nõo Jalgpalliakateemia 20%.
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10

52e minuut.
Fiora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidorov rent richting de bal. Sidorov passt de bal zonder na te denken. Molkowski rent richting de bal. Molkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hansulo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:11

56e minuut.
MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray probeert naar een medespeler te passen. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:12

62e minuut.
Molkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siidam komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kruusimäe onderschept slim de pass. Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal met de wreef. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:13

75e minuut.
Martenson geeft de bal voor. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit geeft de bal voor. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Palav met een harde bal richting middenveld. Sidorov kopt de bal weg. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:14

77e minuut.
Tammsalu speelt de bal door. Hansulo heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sidorov kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. Kivisild tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kivisild krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fiora rent richting de bal. Fiora geeft een hoge lob. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:15

83e minuut.
Siidam rent richting de bal. Tammsalu rent richting de bal. Sidorov rent richting de bal. Sidorov geeft de bal voor. MacMurray springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barroso kopt de bal weg. MacMurray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kivisild. Kivisild krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Siidam rent richting de bal. Tammsalu is nu in balbezit. Siidam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siidam krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kooser passt de bal zonder na te denken. Siidam probeert de bal aan de voet te houden. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siidam verovert de bal door een tackle van achteren. Siidam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 83%, Nõo Jalgpalliakateemia 17%.
FC Semukapitalism - Nõo Jalgpalliakateemia 0:16