Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia FC Semukapitalism
Maks Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 15.2
excellent Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Molkowski de bal. Nellis onderschept slim de pass. Barroso speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Külm de bal onder controle te krijgen. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Palav trapt de bal weg. Molkowski kopt de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Palav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hansulo trapt de bal weg. Jajszczyk kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jajszczyk met een sublieme pass. Silni speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 1:0

15e minuut.
Jajszczyk speelt de bal door. Silni geeft de bal voor. Tammsalu heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Barroso kopt de bal weg. MacMurray probeert de bal aan de voet te houden. Nellis rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Martenson geeft de bal voor. Inworp. Bournonville met de inworp. Silni geeft de bal voor. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 2:0

23e minuut.
Nellis passt de bal met de wreef. Silni rent richting de bal. Reiter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiter krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Barroso speelt de bal door. Sidorov rent richting de bal. Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray springt en kopt de bal. Hansulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kivisild met een harde bal richting middenveld. Jajszczyk kopt de bal weg. Martenson rent richting de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 3:0

32e minuut.
Pihlak rent richting de bal. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso passt de bal zonder na te denken. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 4:0

33e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Külm. Molkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barroso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hansulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso geeft een hoge lob. Hansulo heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palav niet meer kan verder spelen. Kondratski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Barroso met de inworp. Sidorov geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 5:0

40e minuut.
Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov passt de bal met de wreef. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 6:0

43e minuut.
Tammsalu rent richting de bal. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski rent richting de bal. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 15%, FC Semukapitalism 85%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 7:0

49e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov geeft een lange en hoge pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 8:0

50e minuut.
MacMurray passt de bal met de wreef. Sidorov heeft problemen om de bal te vangen. Sidorov speelt de bal door. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 9:0

51e minuut.
Külm heeft problemen om de bal te vangen. Külm passt de bal met de wreef. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jajszczyk kopt de bal weg. Kivisild heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Kondratski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 10:0

55e minuut.
Silni neemt de hoekschop. Kondratski speelt de bal door. Jajszczyk kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 11:0

59e minuut.
Hansulo kopt de bal weg. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal zonder na te denken. Silni rent richting de bal. Silni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray passt de bal in één keer door. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Kondratski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 12:0

68e minuut.
Klungelig pakt Nellis de bal. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 13:0

71e minuut.
Reiter is nu in balbezit. Reiter passt de bal in één keer door. Barroso speelt de bal door. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sidorov is nu in balbezit. Sidorov passt de bal met de wreef. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 14:0

77e minuut.
Doeltrap. Hansulo met een harde bal richting middenveld. Sidorov kopt de bal weg. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 15:0

78e minuut.
Kivisild geeft een hoge lob. Inworp. Fiora met de inworp. Sidorov rent richting de bal. Sidorov schiet op doel. Kondratski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 16:0

79e minuut.
Sidorov speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso geeft een hoge lob. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Kivisild bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski schiet op doel. Kondratski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 17:0

82e minuut.
Silni probeert naar een medespeler te passen. Martenson is nu in balbezit. Martenson speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Molkowski probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 20%, FC Semukapitalism 80%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Semukapitalism 17:0