Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC invest Kuninglikud Piraajad
tervitus Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Stute schiet op doel. Tamman kopt de bal weg. Stute met een sublieme pass. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Profeti de bal. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar passt de bal in één keer door. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 2:0

15e minuut.
Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti passt de bal met de wreef. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mihkelson de bal onder controle te krijgen. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Stute rent richting de bal. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu met een sublieme pass. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ... Lovrits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nõukas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen. Mihkelson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 3:0

21e minuut.
Pechar probeert naar een medespeler te passen. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 4:0

24e minuut.
Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar is nu in balbezit. Pechar passt de bal met de wreef. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Watral met een snelle inworp. Krusell bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti schiet op doel. Mihkelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 5:0

30e minuut.
Watral met een snelle inworp. Pechar speelt de bal door. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Lovrits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 6:0

31e minuut.
Predoiu passt de bal zonder na te denken. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute met een sublieme pass. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Watral de bal. Watral speelt de bal door. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel. Lovrits bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 7:0

36e minuut.
Kaljuvee rent richting de bal. Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu geeft de bal voor. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tamman geeft de bal voor. Inworp. Watral met de inworp. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mihkelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Watral rent richting de bal. Watral geeft een lange en hoge pass. Stute rent richting de bal. Stute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Predoiu kopt de bal weg. Tamman heeft problemen om de bal te vangen. Profeti onderschept slim de pass. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 17%, Kuninglikud Piraajad 83%.
FC invest - Kuninglikud Piraajad 8:0

46e minuut.
Pechar is nu in balbezit. Pechar passt de bal in één keer door. Profeti is nu in balbezit. Watral rent richting de bal. Watral geeft een hoge lob. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Tamman geeft een lange en hoge pass. Kimmel rent richting de bal. Wasil onderschept slim de pass. Watral rent richting de bal. Watral geeft een lange en hoge pass. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Watral verovert de bal door een tackle van achteren. Watral geeft een hoge lob. Tamman heeft problemen om de bal te vangen. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lovrits met een harde bal richting middenveld. Pechar kopt de bal weg. Profeti heeft problemen om de bal te vangen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wasil geeft een hoge lob. Profeti rent richting de bal. Profeti passt de bal in één keer door. Pechar is nu in balbezit. Pechar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kimmel speelt de bal door. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu passt de bal met de wreef. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Mihkelson de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Predoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihkelson heeft problemen om de bal te vangen. Stute is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 9:0

78e minuut.
Watral passt de bal in één keer door. Predoiu rent richting de bal. Predoiu speelt de bal door. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ... Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Wasil rent richting de bal. Wasil geeft een hoge lob. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pechar passt de bal in één keer door. Watral probeert naar een medespeler te passen. Tamman heeft problemen om de bal te vangen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute haalt uit met een fantastische trap. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tamman verovert de bal door een tackle van achteren. Tamman geeft een lange en hoge pass. Kimmel kopt de bal weg. Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Pechar haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - Kuninglikud Piraajad 10:0

88e minuut.
Cârstoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstoiu met een sublieme pass. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 18%, Kuninglikud Piraajad 82%.
FC invest - Kuninglikud Piraajad 10:0