Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja Tupenugised
Rünne3 Tactiek Chocolate
70% Balbezit 30%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 15.7
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Nurm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Álvarez Figaredo met de inworp. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiisvelt de bal onder controle te krijgen. Sõrm is nu in balbezit. Sobkowicz is nu in balbezit. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt schiet op doel. Kiider bokst de bal weg.

20e minuut.
Järvesaar geeft een lange en hoge pass. Tiisvelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jacarandá de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 2:0

24e minuut.
Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt passt de bal in één keer door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 3:0

29e minuut.
Randma geeft een hoge lob. Sobkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Obłoczyński kopt de bal weg. Álvarez Figaredo rent richting de bal. Nurm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurm krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Arrak verovert de bal door een tackle van achteren. Viilukas begaat een overtreding. Arrak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arrak kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
Álvarez Figaredo rent richting de bal. Álvarez Figaredo passt de bal met de wreef. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 4:0

41e minuut.
Kiider trapt de bal weg. Álvarez Figaredo kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 5:0

44e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava geeft de bal voor. Álvarez Figaredo heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Figaredo geeft de bal voor. Jacarandá maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez Figaredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Kiider bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 40%, Tupenugised 60%.
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 5:0

48e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz speelt de bal door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 6:0

50e minuut.
Knobel geeft de bal voor. Tiisvelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisvelt verovert de bal door een tackle van achteren. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 7:0

53e minuut.
Padrón passt de bal met de wreef. Viilukas rent richting de bal. Viilukas geeft de bal voor. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 8:0

55e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón geeft een lange en hoge pass. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 9:0

56e minuut.
Goldmann probeert naar een medespeler te passen. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 10:0

62e minuut.
Viilukas speelt de bal door. Padrón is nu in balbezit. Padrón geeft een hoge lob. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Obłoczyński kopt de bal weg. Nurm heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Seimann geeft een hoge lob. Inworp. Viilukas met de inworp. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Järvesaar geeft een hoge lob. Álvarez Figaredo is nu in balbezit. Sõrm is nu in balbezit. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jacarandá de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 11:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Järvesaar de bal onder controle te krijgen. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal in één keer door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez Figaredo neemt de hoekschop. Sobkowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Randma geeft de bal voor. Otava geeft een lange en hoge pass. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Obłoczyński met een sublieme pass. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 12:0

88e minuut.
Viilukas is nu in balbezit. Viilukas probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 13:0

90e minuut.
Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 34%, Tupenugised 66%.
FC Real Madrid Abja - Tupenugised 13:0