Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nõmme linnameeskond Sonda
Normal Tactiek iduhännad_madal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
19.3 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Tulus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herne is nu in balbezit. Herne geeft een lange en hoge pass. Rang maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

5e minuut.
Post neemt vlug de vrije trap. Herne kopt de bal weg. Kiib probeert de bal met de borst te controleren. Tulp geeft een hoge lob. Põrk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Herne geeft een hoge lob. Tulp is nu in balbezit. Tulp met een sublieme pass. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 0:1

13e minuut.
Herne is nu in balbezit. Herne geeft een hoge lob. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 0:2

21e minuut.
Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang geeft een hoge lob. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 0:3

22e minuut.
Kiib passt de bal in één keer door. Põrk is nu in balbezit. Põrk probeert naar een medespeler te passen. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Dvulyat kopt de bal weg. Perger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vihmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmann haalt uit met een fantastische trap. Manzanero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 1:3

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Herne zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Põrk de bal onder controle te krijgen. Tulp rent richting de bal. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Dvulyat geeft een lange en hoge pass. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannermaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Põrk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 71%, Sonda 29%.
fc nõmme linnameeskond - Sonda 1:4

48e minuut.
Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Post rent richting de bal. Rang verovert de bal door een tackle van achteren. Rang draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Sonda 1:5

51e minuut.
Tulus met de inworp. Daar is Herne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herne met een sublieme pass. Larin controleert de bal met de borst. Larin geeft een hoge lob. Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Rang rent richting de bal. Rang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Põrk de bal. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp is nu in balbezit. Tulp geeft de bal voor. Daar is Post, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Manzanero met een harde bal richting middenveld. Tulp kopt de bal weg. Daar is Larin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rang rent richting de bal. Rang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Põrk geeft de bal voor. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannermaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rang kan niet meer verder spelen. Czár komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Põrk neemt zijn aanloop. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Larin is nu in balbezit. Lovrits onderschept slim de pass. Lovrits probeert naar een medespeler te passen. Tulp is nu in balbezit. Tulp geeft de bal voor. Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tulus geeft de bal voor. Põrk kopt de bal weg. Klungelig pakt Post de bal. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Herne is nu in balbezit. Pertens verovert de bal door een tackle van achteren. Kövesfalvi begaat een overtreding. Pertens moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pertens kan niet meer verder spelen. Küün komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 65%, Sonda 35%.
fc nõmme linnameeskond - Sonda 1:5