Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Semukapitalism FC invest
Normal Tactiek tervitus
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 45
poor Schieten very good
hopeless Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Kruusimäe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nellis komt het veld opgelopen. Predoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stute rent richting de bal. Stute geeft een hoge lob. Profeti heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kivisild geeft een lange en hoge pass. Nellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pechar speelt de bal door. Klungelig pakt Profeti de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Pihlak de bal. Pihlak passt de bal in één keer door. Martenson heeft problemen om de bal te vangen. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:2

6e minuut.
Daar is Nellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechar rent richting de bal. Pechar met een sublieme pass. Profeti rent richting de bal. Profeti draait met de bal, schiet en ... Palav bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:3

10e minuut.
Kivisild trapt de bal weg. Pechar kopt de bal weg. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:4

16e minuut.
Daar is Profeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profeti speelt de bal door. Stute heeft problemen om de bal te vangen. Stute draait met de bal, schiet en ... Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:5

23e minuut.
Stute is nu in balbezit. Stute passt de bal met de wreef. Profeti rent richting de bal. Profeti draait met de bal, schiet en ... Palav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:6

27e minuut.
Poll rent richting de bal. Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti met een sublieme pass. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral met een sublieme pass. Kivisild bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti onderschept slim de pass. Profeti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Watral probeert naar een medespeler te passen. Wasil is nu in balbezit. Wasil geeft een lange en hoge pass. Hansulo heeft problemen om de bal te vangen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:7

42e minuut.
Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu geeft de bal voor. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:8

44e minuut.
Pechar rent richting de bal. Pechar passt de bal in één keer door. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft een hoge lob. Profeti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 77%, FC invest 23%.
FC Semukapitalism - FC invest 0:8

47e minuut.
Stute is nu in balbezit. Stute speelt de bal door. Profeti rent richting de bal. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kivisild geeft de bal voor. Inworp. Watral met de inworp. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:9

55e minuut.
Profeti geeft een lange en hoge pass. Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar verovert de bal door een tackle van achteren. Pechar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:10

70e minuut.
Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Pechar is nu in balbezit. Pechar speelt de bal door. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Stute speelt de bal door. Kivisild is nu in balbezit. Profeti onderschept slim de pass. Profeti draait met de bal, schiet en ... Palav bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsalu is nu in balbezit. Pechar onderschept slim de pass. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Nook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Watral met de inworp. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hansulo de bal onder controle te krijgen. Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC invest 0:11

90e minuut.
Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral rent richting de bal. Watral geeft een hoge lob. Stute rent richting de bal. Stute geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 73%, FC invest 27%.
FC Semukapitalism - FC invest 0:11