Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Kuninglikud Piraajad
Maks Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov passt de bal met de wreef. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 1:0

5e minuut.
Tamman geeft de bal voor. Molkowski is nu in balbezit. Saravik begaat een overtreding. Saravik krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lovrits trapt de bal weg van het doel. Barroso kopt de bal weg. Klungelig pakt Koern de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 2:0

13e minuut.
Molkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pootsmann de bal. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 3:0

15e minuut.
Hint rent richting de bal. Jajszczyk onderschept slim de pass. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kimmel kopt de bal weg. Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso passt de bal in één keer door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pootsmann met de inworp. Krusell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sidorov. Sidorov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Koern geeft een lange en hoge pass. Molkowski kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 4:0

32e minuut.
Kimmel met de inworp. Hint probeert de bal met de borst te controleren. Molkowski begaat een overtreding. Molkowski krijgt een gele kaart. Hint is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krusell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tammekivi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hint heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hint tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hint krijgt een gele kaart. Molkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jajszczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 5:0

37e minuut.
Molkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tamman de bal onder controle te krijgen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 6:0

43e minuut.
Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 21%, Kuninglikud Piraajad 79%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 7:0

47e minuut.
Lovrits trapt de bal weg van het doel. Sidorov kopt de bal weg. Molkowski met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 8:0

57e minuut.
Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal met de wreef. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Bournonville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kooser geeft een hoge lob. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 9:0

65e minuut.
Sidorov rent richting de bal. Sidorov passt de bal met de wreef. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray schiet op doel. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 10:0

66e minuut.
Tammekivi speelt de bal door. Saravik heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saravik is nu in balbezit. Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal in één keer door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sidorov kopt de bal weg. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal met de wreef. Sidorov geeft een lange en hoge pass. MacMurray springt en kopt de bal. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 11:0

76e minuut.
Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Molkowski de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Lovrits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Barroso speelt de bal door. Sidorov rent richting de bal. Sidorov geeft een lange en hoge pass. Molkowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Krusell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso speelt de bal door. Sidorov met een sublieme pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 12:0

82e minuut.
Saravik rent richting de bal. Barroso onderschept slim de pass. Barroso met een sublieme pass. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamman trapt de bal weg van het doel. Saravik kopt de bal weg. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krusell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 13:0

89e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft de bal voor. Krusell heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 13%, Kuninglikud Piraajad 87%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Kuninglikud Piraajad 13:0