Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuninglikud Piraajad Nõo Jalgpalliakateemia
Normal Tactiek Maks
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Reismann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silni is nu in balbezit. Silni speelt de bal door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov geeft een lange en hoge pass. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt MacMurray de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:1

10e minuut.
Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. MacMurray is nu in balbezit. Mihkelson rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Molkowski kopt de bal weg. Reismann probeert de bal aan de voet te houden. Krusell rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt MacMurray de bal. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson geeft de bal voor. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kaljuvee verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuvee passt de bal in één keer door. Jajszczyk speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:3

30e minuut.
Jajszczyk passt de bal in één keer door. Silni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silni probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovrits probeert naar een medespeler te passen. Molkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacMurray de bal onder controle te krijgen. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:4

33e minuut.
Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Sidorov probeert naar een medespeler te passen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. Tamman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:5

40e minuut.
Lovrits met een sublieme pass. Jajszczyk met een sublieme pass. Mihkelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. Krusell rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. Tamman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 78%, Nõo Jalgpalliakateemia 22%.
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:6

46e minuut.
Bournonville geeft een lange en hoge pass. Koern kopt de bal weg. Molkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Reismann geeft een hoge lob. Saravik probeert de bal aan de voet te houden. Barroso met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jajszczyk met een sublieme pass. Silni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silni speelt de bal door. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov draait met de bal, schiet en ... Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jajszczyk passt de bal met de wreef. Daar is Krusell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:7

58e minuut.
Lovrits trapt de bal weg. Fiora kopt de bal weg. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
MacMurray passt de bal zonder na te denken. Barroso speelt de bal door. Sidorov rent richting de bal. Sidorov geeft de bal voor. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen. Lovrits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Tamman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovrits met een sublieme pass. Pestka kopt de bal weg. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacMurray is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:8

64e minuut.
Silni is nu in balbezit. Silni probeert naar een medespeler te passen. Molkowski rent richting de bal. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. MacMurray is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:9

66e minuut.
Koern probeert naar een medespeler te passen. Jajszczyk speelt de bal door. Silni is nu in balbezit. Silni geeft een hoge lob. MacMurray springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10

70e minuut.
MacMurray rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihkelson. MacMurray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sidorov geeft de bal voor. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Molkowski rent richting de bal. MacMurray rent richting de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Tamman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silni zal de hoekschop nemen. Krusell heeft problemen om de bal te vangen. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Bournonville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bournonville passt de bal zonder na te denken. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sidorov heeft problemen om de bal te vangen. Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:11

78e minuut.
Reismann onderschept slim de pass. Reismann passt de bal in één keer door. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski met een sublieme pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 87%, Nõo Jalgpalliakateemia 13%.
Kuninglikud Piraajad - Nõo Jalgpalliakateemia 0:12