Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Tupenugised
Maks Tactiek Chocolate
66% Balbezit 34%
42% Spel op eigen helft 58%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Sidorov is nu in balbezit. Nurm rent richting de bal. Nurm geeft een hoge lob. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski schiet op doel. Kiider bokst de bal weg.

15e minuut.
Nael kopt de bal weg. Randma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 1:0

19e minuut.
Barroso passt de bal zonder na te denken. Nael controleert de bal met de borst. Met opzet legt Barroso zijn tegenspeler op de grond. Barroso krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sidorov is nu in balbezit. Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Barroso onderschept slim de pass. Barroso speelt de bal door. Anijärv controleert de bal met de borst. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nael kopt de bal weg. Fiora is nu in balbezit. Fiora geeft de bal voor. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nurm rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 2:0

36e minuut.
Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Silni rent richting de bal. Daar is Silni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Seimann rent richting de bal. Seimann geeft een hoge lob. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silni zal de hoekschop nemen. MacMurray heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray schiet op doel. Kiider bokst de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Seimann trapt de bal weg. Nael kopt de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 3:0

42e minuut.
Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Sõrm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sõrm geeft een lange en hoge pass. Jajszczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Randma de bal onder controle te krijgen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 4:0

44e minuut.
Fiora geeft een hoge lob. Daar is Bournonville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bournonville geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 41%, Tupenugised 59%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 5:0

47e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal met de wreef. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov verovert de bal door een tackle van achteren. Sidorov met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fiora probeert naar een medespeler te passen. Bournonville is nu in balbezit. Bournonville passt de bal met de wreef. Silni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silni schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Silni rent richting de bal. Jajszczyk met een sublieme pass. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 6:0

73e minuut.
Jajszczyk onderschept slim de pass. Jajszczyk passt de bal in één keer door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 7:0

77e minuut.
Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Silni is nu in balbezit. Silni speelt de bal door. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Kiider bokst de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 8:0

80e minuut.
Nook controleert de bal met de borst. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Randma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silni met een snelle inworp. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silni zal de hoekschop nemen. MacMurray controleert de bal met de borst. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 9:0

90e minuut.
Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Silni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Silni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silni draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 42%, Tupenugised 58%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Tupenugised 9:0