Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nõmme linnameeskond FC invest
Normal Tactiek tervitus
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Jahe met de inworp. Pechar is nu in balbezit. Pechar geeft de bal voor. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan bokst de bal weg. Post kopt de bal weg. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:1

7e minuut.
Kahar geeft de bal voor. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar passt de bal met de wreef. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pechar passt de bal in één keer door. Jahe heeft problemen om de bal te vangen. Pertens begaat een overtreding. Pertens krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute passt de bal zonder na te denken. Post rent richting de bal. Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:2

19e minuut.
Pechar kopt de bal weg. Klungelig pakt Profeti de bal. Stute is nu in balbezit. Stute schiet op doel. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:3

23e minuut.
Vahmann geeft een lange en hoge pass. Stute controleert de bal met de borst. Kahar is nu in balbezit. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jahe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahe geeft de bal voor. Pechar kopt de bal weg. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pechar kopt de bal weg. Stute probeert de bal aan de voet te houden. Post rent richting de bal. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:4

26e minuut.
Lovrits is nu in balbezit. Profeti onderschept slim de pass. Post is nu in balbezit. Profeti onderschept slim de pass. Profeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Post geeft de bal voor. Inworp. Jahe met de inworp. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan bokst de bal weg. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:5

33e minuut.
Jahe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kahar de bal. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:6

34e minuut.
Stute onderschept slim de pass. Lovrits is nu in balbezit. Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Tsopp-Pagan trapt de bal weg van het doel. Jahe kopt de bal weg. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pechar met een sublieme pass. Predoiu rent richting de bal. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pechar met een sublieme pass. Profeti rent richting de bal. Profeti passt de bal zonder na te denken. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stute is nu in balbezit. Stute haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 69%, FC invest 31%.
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:7

57e minuut.
Kahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar verovert de bal door een tackle van achteren. Pechar passt de bal in één keer door. Stute is nu in balbezit. Stute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:8

60e minuut.
Pechar rent richting de bal. Pechar probeert naar een medespeler te passen. Kahar rent richting de bal. Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kahar geeft een hoge lob. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:9

69e minuut.
Onton rent richting de bal. Cârstoiu speelt de bal door. Predoiu speelt de bal door. Pechar is nu in balbezit. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pertens probeert naar een medespeler te passen. Cârstoiu geeft de bal voor. Profeti kopt de bal weg. Daar is Stute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stute draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jahe met een sublieme pass. Cârstoiu rent richting de bal. Predoiu met een sublieme pass. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:10

84e minuut.
Jahe rent richting de bal. Jahe geeft een hoge lob. Pechar rent richting de bal. Pechar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:11

90e minuut.
Inworp. Jahe met een snelle inworp. Profeti rent richting de bal. Profeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 74%, FC invest 26%.
fc nõmme linnameeskond - FC invest 0:12