Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC invest fc nõmme linnameeskond
tervitus Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Profeti passt de bal met de wreef. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Stute haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 1:0

4e minuut.
Daar is Pertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral is nu in balbezit. Watral passt de bal zonder na te denken. Stute is nu in balbezit. Stute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Post geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watral met de inworp. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Post met een harde bal richting middenveld. Pechar kopt de bal weg. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsopp-Pagan trapt de bal weg. Watral kopt de bal weg. Profeti rent richting de bal. Profeti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Watral heeft problemen om de bal te vangen. Watral geeft een hoge lob. Stute krijgt zijn hoofd ertegen. Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 2:0

23e minuut.
Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar rent richting de bal. Pechar passt de bal met de wreef. Stute is nu in balbezit. Stute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Tsopp-Pagan trapt de bal weg van het doel. Pechar kopt de bal weg. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 3:0

27e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Stute is nu in balbezit. Stute passt de bal zonder na te denken. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Predoiu passt de bal in één keer door. Pertens rent richting de bal. Watral onderschept slim de pass. Watral geeft de bal voor. Stute springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pertens probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu geeft de bal voor. Vahmann heeft problemen om de bal te vangen. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 22%, fc nõmme linnameeskond 78%.
FC invest - fc nõmme linnameeskond 3:0

48e minuut.
Profeti is nu in balbezit. Pechar speelt de bal door. Daar is Profeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profeti draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 4:0

51e minuut.
Watral rent richting de bal. Watral geeft een lange en hoge pass. Stute is nu in balbezit. Stute haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tsopp-Pagan met een harde bal richting middenveld. Predoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kahar de bal. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu met een sublieme pass. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 5:0

73e minuut.
Tsopp-Pagan met een sublieme pass. Watral kopt de bal weg. Stute heeft problemen om de bal te vangen. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 6:0

77e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Tsopp-Pagan speelt de bal door. Predoiu rent richting de bal. Predoiu geeft een hoge lob. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Watral is nu in balbezit. Watral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pechar passt de bal in één keer door. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral geeft de bal voor. Klungelig pakt Stute de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Predoiu heeft problemen om de bal te vangen. Predoiu met een sublieme pass. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC invest - fc nõmme linnameeskond 7:0

89e minuut.
Stute onderschept slim de pass. Pechar is nu in balbezit. Pechar probeert naar een medespeler te passen. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC invest 28%, fc nõmme linnameeskond 72%.
FC invest - fc nõmme linnameeskond 7:0