Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja Kuninglikud Piraajad
Rünne3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 17.8
formidable Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Reismann probeert de bal aan de voet te houden. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft een hoge lob. Sobkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Werbiński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Koern geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viilukas met de inworp. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Jacarandá de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 1:0

15e minuut.
Tamman onderschept slim de pass. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Lovrits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Kaljuvee de bal. Viilukas geeft de bal voor. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacarandá springt en kopt de bal. Tamman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 2:0

18e minuut.
Werbiński is nu in balbezit. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński rent richting de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 3:0

20e minuut.
Krusell met een sublieme pass. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 4:0

22e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal met de wreef. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Werbiński heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann onderschept slim de pass. Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 5:0

26e minuut.
Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński passt de bal met de wreef. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. Mihkelson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 6:0

26e minuut.
Tammekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekivi passt de bal in één keer door. Daar is Koern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Knobel probeert de bal met de borst te controleren. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 7:0

29e minuut.
Klungelig pakt Krusell de bal. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 8:0

32e minuut.
Daar is Krusell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal in één keer door. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viilukas zal de hoekschop nemen. Lovrits maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 9:0

36e minuut.
Knobel met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 10:0

40e minuut.
Krusell kan de bal niet met de borst controleren. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz speelt de bal door. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 11:0

42e minuut.
Viilukas speelt de bal door. Reismann speelt de bal door. Álvarez Figaredo rent richting de bal. Álvarez Figaredo geeft de bal voor. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 17%, Kuninglikud Piraajad 83%.
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 11:0

49e minuut.
Viilukas passt de bal zonder na te denken. Mihkelson speelt de bal door. Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Viilukas met de inworp. Koern is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Werbiński. Werbiński krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Knobel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 12:0

55e minuut.
Zalmas kopt de bal weg. Jacarandá controleert de bal met de borst. Jacarandá passt de bal met de wreef. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Krusell rent richting de bal. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel speelt de bal door. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Jacarandá is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 13:0

61e minuut.
Krusell is nu in balbezit. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 14:0

65e minuut.
Zalmas met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalmas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 15:0

69e minuut.
Zalmas passt de bal zonder na te denken. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá passt de bal in één keer door. Werbiński rent richting de bal. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Knobel passt de bal zonder na te denken. Krusell heeft problemen om de bal te vangen. Zalmas met een sublieme pass. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tamman geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz met een sublieme pass. Daar is Werbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Koern rent richting de bal. Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá passt de bal zonder na te denken. Viilukas rent richting de bal. Viilukas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lovrits trapt de bal weg. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel passt de bal met de wreef. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Werbiński passt de bal zonder na te denken. Mihkelson speelt de bal door. Daar is Krusell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Lovrits bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 12%, Kuninglikud Piraajad 88%.
FC Real Madrid Abja - Kuninglikud Piraajad 16:0