Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tupenugised FC invest
Chocolate Tactiek tervitus
31% Balbezit 69%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
16.8 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft de bal voor. Pechar controleert de bal met de borst. Pechar draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:1

3e minuut.
Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Pechar rent richting de bal. Pechar schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Stute heeft problemen om de bal te vangen. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu geeft een hoge lob. Profeti is nu in balbezit. Profeti draait met de bal, schiet en ... Kiider bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nook probeert naar een medespeler te passen. Čurda geeft een lange en hoge pass. Anijärv heeft problemen om de bal te vangen. Stute is nu in balbezit. Stute draait met de bal, schiet en ... Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predoiu speelt de bal door. Stute is nu in balbezit. Stute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:2

27e minuut.
Predoiu probeert de bal met de borst te controleren. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pechar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Seimann de bal. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute rent richting de bal. Stute schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:4

31e minuut.
Watral geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anijärv de bal. Stute rent richting de bal. Stute schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:5

41e minuut.
Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Pechar draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:6

44e minuut.
Watral heeft problemen om de bal te vangen. Watral probeert naar een medespeler te passen. Profeti is nu in balbezit. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tupenugised 70%, FC invest 30%.
Tupenugised - FC invest 0:7

47e minuut.
Nurm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Watral met de inworp. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:8

48e minuut.
Goldmann is nu in balbezit. Stute onderschept slim de pass. Pechar rent richting de bal. Pechar haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:9

49e minuut.
Arrak speelt de bal door. Goldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar met een sublieme pass. Watral rent richting de bal. Watral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pechar passt de bal met de wreef. Predoiu is nu in balbezit. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Profeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:10

56e minuut.
Klungelig pakt Bortolotti de bal. Bortolotti passt de bal in één keer door. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Stute de bal. Stute geeft een lange en hoge pass. Nurm heeft problemen om de bal te vangen. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu geeft de bal voor. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:11

63e minuut.
Arrak speelt de bal door. Klungelig pakt Goldmann de bal. Lumiste is nu in balbezit. Profeti onderschept slim de pass. Profeti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pechar passt de bal in één keer door. Watral rent richting de bal. Watral speelt de bal door. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:12

71e minuut.
Wasil passt de bal in één keer door. Profeti is nu in balbezit. Pechar rent richting de bal. Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Pechar haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:13

72e minuut.
Watral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profeti heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste rent richting de bal. Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:14

76e minuut.
Predoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randma is nu in balbezit. Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Stute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:15

77e minuut.
Nurm geeft een lange en hoge pass. Daar is Watral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral speelt de bal door. Pechar rent richting de bal. Pechar draait met de bal, schiet en ... Kiider bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:16

80e minuut.
Predoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Stute de bal. Pechar rent richting de bal. Pechar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:17

82e minuut.
Čurda rent richting de bal. Čurda geeft een hoge lob. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:18

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predoiu speelt de bal door. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:19

89e minuut.
Arrak speelt de bal door. Goldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tupenugised - FC invest 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tupenugised 69%, FC invest 31%.
Tupenugised - FC invest 0:20