Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nõmme linnameeskond Nõo Jalgpalliakateemia
Normal Tactiek Maks
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:1

5e minuut.
Lovrits rent richting de bal. Molkowski onderschept slim de pass. Mannermaa is nu in balbezit. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vahmann kopt de bal weg. Kiib bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sidorov rent richting de bal. Sidorov speelt de bal door. Kahar rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sidorov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Mannermaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:2

14e minuut.
Zelinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Küün komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sidorov passt de bal zonder na te denken. Post is nu in balbezit. Post geeft een hoge lob. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sidorov geeft de bal voor. MacMurray rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mannermaa ... Strafschop! Mannermaa krijgt een gele kaart. MacMurray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Jaanimägi heeft problemen om de bal te vangen. Lovrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovrits passt de bal zonder na te denken. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Kahar is nu in balbezit. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sidorov heeft problemen om de bal te vangen. Sidorov probeert naar een medespeler te passen. Post rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:3

32e minuut.
Kooser met een sublieme pass. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk passt de bal met de wreef. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:4

38e minuut.
Barroso kopt de bal weg. Sidorov is nu in balbezit. Sidorov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jajszczyk passt de bal in één keer door. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski met een sublieme pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

41e minuut.
Vihmann is nu in balbezit. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso geeft de bal voor. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Küün is nu in balbezit. Kooser is nu in balbezit. Kooser met een sublieme pass. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pestka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kahar de bal. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 66%, Nõo Jalgpalliakateemia 34%.
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:4

48e minuut.
Doeltrap. Mannermaa met een harde bal richting middenveld. Barroso met een sublieme pass. MacMurray controleert de bal met de borst. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lovrits passt de bal in één keer door. Sidorov probeert de bal met de borst te controleren. Sidorov passt de bal in één keer door. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Kiib de bal. MacMurray rent richting de bal. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bournonville geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lovrits de bal. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Barroso met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Molkowski de bal onder controle te krijgen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Post rent richting de bal. Post geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sidorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiib is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vahmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovrits heeft problemen om de bal te vangen. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:6

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsopp-Pagan trapt de bal weg van het doel. Barroso kopt de bal weg. Kahar is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:7

70e minuut.
Jaanimägi heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:8

72e minuut.
MacMurray geeft de bal voor. Sidorov probeert de bal met de borst te controleren. Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray controleert de bal met de borst. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:9

76e minuut.
MacMurray passt de bal in één keer door. Sidorov heeft problemen om de bal te vangen. Sidorov probeert naar een medespeler te passen. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lovrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov onderschept slim de pass. Sidorov passt de bal in één keer door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
MacMurray kopt de bal weg. Sidorov heeft problemen om de bal te vangen. Sidorov met een sublieme pass. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barroso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siidam komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sidorov is nu in balbezit. Sidorov geeft een lange en hoge pass. Vahmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski passt de bal zonder na te denken. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10

90e minuut.
Kiib probeert naar een medespeler te passen. Jajszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Jajszczyk met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nõmme linnameeskond 78%, Nõo Jalgpalliakateemia 22%.
fc nõmme linnameeskond - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10