Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja FC Semukapitalism
Rünne3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 17.6
formidable Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tammsalu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jacarandá de bal. Jacarandá passt de bal in één keer door. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ... Palav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 1:0

6e minuut.
Otava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obłoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obłoczyński met een sublieme pass. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bury met een harde bal richting middenveld. Tiisvelt kopt de bal weg. Martenson heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 2:0

10e minuut.
Martenson heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz speelt de bal door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal met de wreef. Pihlak probeert de bal aan de voet te houden. Tiisvelt rent richting de bal. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 3:0

18e minuut.
Poll geeft de bal voor. Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 4:0

21e minuut.
Kruusimäe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nellis komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Hansulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viilukas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacarandá springt en kopt de bal. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 5:0

23e minuut.
Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jacarandá kopt de bal weg. Tiisvelt met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Obłoczyński onderschept slim de pass. Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 6:0

31e minuut.
Zalmas passt de bal in één keer door. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá passt de bal in één keer door. Tiisvelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nellis probeert naar een medespeler te passen. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal zonder na te denken. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Nellis de bal. Nellis probeert naar een medespeler te passen. Tiisvelt met een sublieme pass. Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nellis rent richting de bal. Sobkowicz met een sublieme pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 8:0

44e minuut.
Bury met een harde bal richting middenveld. Jacarandá kopt de bal weg. Klungelig pakt Kivisild de bal. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 24%, FC Semukapitalism 76%.
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 9:0

52e minuut.
Nellis heeft problemen om de bal te vangen. Viilukas probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 10:0

54e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá met een sublieme pass. Tiisvelt met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Álvarez Figaredo met de inworp. Sobkowicz is nu in balbezit. Nellis is nu in balbezit. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Jacarandá rent richting de bal. Sobkowicz rent richting de bal. Jacarandá rent richting de bal. Tiisvelt rent richting de bal. Tiisvelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 11:0

58e minuut.
Nook probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pihlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas geeft een hoge lob. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt passt de bal in één keer door. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Nellis kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tiisvelt is nu in balbezit. Jacarandá is nu in balbezit. Martenson is nu in balbezit. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá geeft de bal voor. Tiisvelt heeft problemen om de bal te vangen. Tiisvelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 12:0

78e minuut.
Nellis speelt de bal door. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel speelt de bal door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Álvarez Figaredo kopt de bal weg. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas geeft een hoge lob. Nellis probeert de bal aan de voet te houden. Tiisvelt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá passt de bal in één keer door. Tiisvelt is nu in balbezit. Tiisvelt schiet op doel. Palav bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez Figaredo neemt de hoekschop. Jacarandá springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 13:0

82e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz geeft de bal voor. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 14:0

86e minuut.
Martenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel passt de bal zonder na te denken. Viilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilukas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Viilukas met een sublieme pass. Tiisvelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 15%, FC Semukapitalism 85%.
FC Real Madrid Abja - FC Semukapitalism 15:0