Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Semukapitalism FC Real Madrid Abja
Normal Tactiek Rünne3
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten uitmuntend
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Padrón geeft een hoge lob. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński is nu in balbezit. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Hansulo geeft een hoge lob. Inworp. Viilukas met de inworp. Werbiński probeert naar een medespeler te passen. Zalmas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jacarandá de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Nellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Hansulo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Sobkowicz met een sublieme pass. Jacarandá probeert de bal met de borst te controleren. Werbiński rent richting de bal. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá probeert naar een medespeler te passen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:2

10e minuut.
Viilukas is nu in balbezit. Viilukas geeft de bal voor. Daar is Poll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zalmas passt de bal zonder na te denken. Viilukas speelt de bal door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Viilukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nellis speelt de bal door. Inworp. Viilukas met de inworp. Werbiński geeft de bal voor. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viilukas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sobkowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:3

19e minuut.
Poll passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz passt de bal zonder na te denken. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá schiet op doel. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nellis speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Werbiński rent richting de bal. Werbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Werbiński probeert de bal aan de voet te houden. Tammsalu rent richting de bal. Werbiński rent richting de bal. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá passt de bal in één keer door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:4

30e minuut.
Inworp. Álvarez Figaredo met een snelle inworp. Tammsalu is nu in balbezit. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:5

39e minuut.
Kivisild geeft een hoge lob. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal met de wreef. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kivisild geeft een hoge lob. Knobel kopt de bal weg. Sobkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kivisild geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Figaredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Werbiński rent richting de bal. Werbiński geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 82%, FC Real Madrid Abja 18%.
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:6

53e minuut.
Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá rent richting de bal. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Padrón met een snelle inworp. Viilukas is nu in balbezit. Viilukas geeft de bal voor. Klungelig pakt Jacarandá de bal. Jacarandá schiet op doel. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá is nu in balbezit. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:7

75e minuut.
Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Jacarandá kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:8

76e minuut.
Külm passt de bal met de wreef. Nellis rent richting de bal. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:9

77e minuut.
Külm bereikt de bal nog maar net als eerste. Külm passt de bal in één keer door. Nellis heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:10

79e minuut.
Viilukas met de inworp. Werbiński kan de bal niet met de borst controleren. Werbiński geeft de bal voor. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zalmas met een sublieme pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá geeft de bal voor. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz onderschept slim de pass. Sobkowicz speelt de bal door. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Viilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilukas passt de bal in één keer door. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Semukapitalism 82%, FC Real Madrid Abja 18%.
FC Semukapitalism - FC Real Madrid Abja 0:10