Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda Kuninglikud Piraajad
3ründajat Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 19.4
incredible Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Vilgats de bal. Saravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats begaat een overtreding. Vilgats krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Daar is Hint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus onderschept slim de pass. Tulus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lemetsaar de bal. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 1:0

5e minuut.
Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann geeft een hoge lob. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 2:0

8e minuut.
Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar passt de bal met de wreef. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 3:0

10e minuut.
Vilgats rent richting de bal. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats rent richting de bal. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 4:0

10e minuut.
Lemetsaar rent richting de bal. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Mihkelson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rang zal de hoekschop nemen. Vilgats maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Švarců onderschept slim de pass. Švarců probeert naar een medespeler te passen. Herne probeert naar een medespeler te passen. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 5:0

17e minuut.
Lemetsaar rent richting de bal. Vilgats is nu in balbezit. Lemetsaar rent richting de bal. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Põrk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 6:0

18e minuut.
Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk rent richting de bal. Larin rent richting de bal. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tamman passt de bal zonder na te denken. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusell maakt een afschuwelijke overtreding. Krusell krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Larin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herne met een snel genomen vrije trap. Hint kopt de bal weg. Daar is Krusell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Põrk rent richting de bal. Daar is Vilgats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Krusell bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin onderschept slim de pass. Larin passt de bal met de wreef. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk schiet op doel. Lovrits bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 7:0

25e minuut.
Vilgats onderschept slim de pass. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar passt de bal in één keer door. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Larin geeft een hoge lob. Daar is Tamman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Taali rent richting de bal. Herne geeft een hoge lob. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 8:0

34e minuut.
Švarců geeft een lange en hoge pass. Larin is nu in balbezit. Larin met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 9:0

36e minuut.
Tammekivi passt de bal met de wreef. Kimmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taali krijgt een gele kaart. Kimmel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kimmel kan niet meer verder spelen. Lepikult komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang geeft een hoge lob. Pootsmann heeft problemen om de bal te vangen. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vilgats onderschept slim de pass. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Lovrits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 10:0

43e minuut.
Pootsmann speelt de bal door. Švarců geeft de bal voor. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 14%, Kuninglikud Piraajad 86%.
Sonda - Kuninglikud Piraajad 11:0

49e minuut.
Tulus met de inworp. Herne bereikt de bal nog maar net als eerste. Herne geeft een hoge lob. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 12:0

50e minuut.
Daar is Saravik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vilgats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lemetsaar rent richting de bal. Vilgats rent richting de bal. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Koern geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rang met de inworp. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 13:0

57e minuut.
Hint passt de bal zonder na te denken. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rang geeft de bal voor. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Lovrits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 14:0

57e minuut.
Tammekivi met een sublieme pass. Klungelig pakt Saravik de bal. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 15:0

62e minuut.
Hint verovert de bal door een tackle van achteren. Švarců verovert de bal door een tackle van achteren. Švarců passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Paal! Lovrits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 16:0

65e minuut.
Tamman kan de bal niet met de borst controleren. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 17:0

66e minuut.
Saravik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tammekivi de bal. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Larin passt de bal met de wreef. Koern is nu in balbezit. Lemetsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats speelt de bal door. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 18:0

70e minuut.
Mihkelson geeft de bal voor. Daar is Koern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 19:0

73e minuut.
Põrk geeft de bal voor. Klungelig pakt Rang de bal. Rang met een sublieme pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 20:0

82e minuut.
Inworp. Švarců met de inworp. Larin rent richting de bal. Larin geeft een hoge lob. Lemetsaar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 21:0

84e minuut.
Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihkelson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamman heeft problemen om de bal te vangen. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Tamman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 22:0

90e minuut.
Taali geeft een hoge lob. Põrk kopt de bal weg. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Kuninglikud Piraajad 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 13%, Kuninglikud Piraajad 87%.
Sonda - Kuninglikud Piraajad 23:0