Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS FC Arula Lontrused
433 Tactiek 433*
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Giesa verovert de bal door een tackle van achteren. Giesa passt de bal met de wreef. Urkiola speelt de bal door. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 1:0

4e minuut.
Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés passt de bal zonder na te denken. Cerbati met een sublieme pass. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 1:1

6e minuut.
Grzegorzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karagiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Berger neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tokur verovert de bal door een tackle van achteren. Bochovský onderschept slim de pass. Bochovský passt de bal met de wreef. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Frisinghelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cerbati met de inworp. Galmés is nu in balbezit. Galmés passt de bal met de wreef. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. Frisinghelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés onderschept slim de pass. Galmés met een sublieme pass. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karagiannis probeert de bal met de borst te controleren. Illegems onderschept slim de pass. Illegems passt de bal in één keer door. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Torrado passt de bal zonder na te denken. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karagiannis krijgt een gele kaart. Urkiola raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tatarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono rent richting de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Paal! Posadas Goris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 2:1

21e minuut.
Jiránek met een snelle inworp. Bochovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochovský geeft de bal voor. Berger springt en kopt de bal. Frisinghelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger met een sublieme pass. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jiránek passt de bal in één keer door. Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Berger probeert naar een medespeler te passen. Galmés is nu in balbezit. Galmés passt de bal met de wreef. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. Frisinghelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ekodono met een sublieme pass. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems passt de bal zonder na te denken. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 61%, FC Arula Lontrused 39%.
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 2:1

47e minuut.
Galmés rent richting de bal. Galmés passt de bal met de wreef. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson draait met de bal, schiet en ... Frisinghelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 2:2

51e minuut.
Inworp. Bochovský met een snelle inworp. Jiránek is nu in balbezit. Jiránek geeft een lange en hoge pass. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Frisinghelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ekodono kopt de bal weg. Izquierdo rent richting de bal. Tatarowicz is nu in balbezit. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono schiet op doel. Posadas Goris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 3:2

55e minuut.
Grzegorzewski kopt de bal weg. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Berger speelt de bal door. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. Frisinghelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal met de wreef. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 4:2

69e minuut.
Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tatarowicz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jiránek geeft de bal voor. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Urkiola rent richting de bal. Urkiola probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo is nu in balbezit. Paal! Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 5:2

81e minuut.
Urkiola speelt de bal door. Daar is Illegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illegems met een sublieme pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel. Posadas Goris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tatarowicz is nu in balbezit. Ekodono onderschept slim de pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 6:2

84e minuut.
Grzegorzewski is nu in balbezit. Ekodono onderschept slim de pass. Ekodono met een sublieme pass. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 7:2

86e minuut.
Bochovský speelt de bal door. Galmés rent richting de bal. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Cerbati probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Posadas Goris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 53%, FC Arula Lontrused 47%.
FC SUPER CITYBOYS - FC Arula Lontrused 8:2