Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro scoter Monaster
Normal Tactiek huuhaa
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 38
weak Schieten excellent
poor Passen poor
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Solvak met een sublieme pass. Reismann is nu in balbezit. Kõrver rent richting de bal. Lõuk onderschept slim de pass. Lõuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Terno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 0:1

3e minuut.
Tammart passt de bal in één keer door. Erik rent richting de bal. Erik geeft de bal voor. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kõrver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 0:2

5e minuut.
Saagim met de inworp. Lehtmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terno krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Terno passt de bal in één keer door. Reismann is nu in balbezit. Reismann passt de bal met de wreef. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 0:3

10e minuut.
Jürisson rent richting de bal. Tammart onderschept slim de pass. Tammart geeft de bal voor. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Priimets controleert de bal met de borst. Tammart rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priimets. Priimets krijgt een gele kaart. Tammart raakt geblesseerd tijdens het duel. Tammart met een snel genomen vrije trap. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 0:4

13e minuut.
Kärp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärp passt de bal met de wreef. Daar is Reismann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terno rent richting de bal. Terno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 0:5

18e minuut.
Tammart is nu in balbezit. Mägisoo verovert de bal door een tackle van achteren. Reismann onderschept slim de pass. Priimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Priimets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:5

19e minuut.
Reismann passt de bal met de wreef. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno passt de bal in één keer door. Daar is Lõuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:6

21e minuut.
Lehtmets geeft een lange en hoge pass. Terno probeert de bal aan de voet te houden. Vadi geeft een hoge lob. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Saagim met een snelle inworp. Terno is nu in balbezit. Terno speelt de bal door. Reismann is nu in balbezit. Reismann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:7

24e minuut.
Panko is nu in balbezit. Terno onderschept slim de pass. Terno met een sublieme pass. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:8

34e minuut.
Reismann rent richting de bal. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk passt de bal zonder na te denken. Terno rent richting de bal. Terno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mägisoo met een sublieme pass. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solvak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Solvak de bal. Solvak passt de bal zonder na te denken. Reismann kan de bal niet met de borst controleren. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:9

43e minuut.
Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann passt de bal zonder na te denken. Lõuk heeft problemen om de bal te vangen. Lõuk draait met de bal, schiet en ... Madalsoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro scoter 64%, Monaster 36%.
pro scoter - Monaster 1:10

55e minuut.
Inworp. Solvak met de inworp. Reismann is nu in balbezit. Reismann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:11

57e minuut.
Trussmann geeft een hoge lob. Reismann met een sublieme pass. Lõuk rent richting de bal. Klungelig pakt Terno de bal. Terno haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo bokst de bal weg.

65e minuut.
Erik geeft de bal voor. Jõgiste kopt de bal weg. Tammart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mägisoo is nu in balbezit. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap. Ots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ots met een sublieme pass. Reismann kopt de bal weg. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo bokst de bal weg.

77e minuut.
Solvak rent richting de bal. Solvak geeft een lange en hoge pass. Daar is Ealik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:12

78e minuut.
Mägisoo met een sublieme pass. Reede heeft problemen om de bal te vangen. Reede met een sublieme pass. Terno is nu in balbezit. Terno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trussmann verovert de bal door een tackle van achteren. Trussmann speelt de bal door. Reismann probeert naar een medespeler te passen. Lõuk kan de bal niet met de borst controleren. Lõuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Solvak kopt de bal weg. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk rent richting de bal. Lõuk draait met de bal, schiet en ... Madalsoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Terno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - Monaster 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro scoter 68%, Monaster 32%.
pro scoter - Monaster 1:13