Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monaster pro scoter
huuhaa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten weak
poor Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann geeft een lange en hoge pass. Normak kopt de bal weg. Daar is Reismann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reismann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 1:0

4e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Vesik rent richting de bal. Vesik met een sublieme pass. Reismann is nu in balbezit. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kärp speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vesik met de inworp. Reismann is nu in balbezit. Reismann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 2:0

11e minuut.
Sillak rent richting de bal. Sillak passt de bal met de wreef. Reismann rent richting de bal. Pupart is nu in balbezit. Pupart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Pupart de bal. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak schiet op doel. Pupart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 3:0

20e minuut.
Sillak met een sublieme pass. Normak is nu in balbezit. Normak passt de bal met de wreef. Pupart rent richting de bal. Pupart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madalsoo trapt de bal weg van het doel. Sillak kopt de bal weg. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panko verovert de bal door een tackle van achteren. Pupart verovert de bal door een tackle van achteren. Pupart schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ealik de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 4:0

28e minuut.
Kärp geeft een hoge lob. Vadi kopt de bal weg. Jürisson rent richting de bal. Reismann onderschept slim de pass. Reismann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Kõrver de bal onder controle te krijgen. Reismann rent richting de bal. Reismann passt de bal in één keer door. Pupart rent richting de bal. Pupart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 5:0

36e minuut.
Reismann verovert de bal door een tackle van achteren. Reismann passt de bal zonder na te denken. Pupart is nu in balbezit. Pupart draait met de bal, schiet en ... Madalsoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 27%, pro scoter 73%.
Monaster - pro scoter 6:0

49e minuut.
Saagim bereikt de bal nog maar net als eerste. Saagim met een sublieme pass. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak is nu in balbezit. Normak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Panko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saagim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Normak rent richting de bal. Normak geeft de bal voor. Madalsoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 7:0

65e minuut.
Vesik passt de bal zonder na te denken. Normak rent richting de bal. Normak passt de bal in één keer door. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart haalt uit met een fantastische trap. Madalsoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

70e minuut.
Reismann onderschept slim de pass. Reismann passt de bal zonder na te denken. Normak rent richting de bal. Normak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 8:0

71e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Reismann geeft de bal voor. Pupart is nu in balbezit. Pupart schiet op doel. Madalsoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 9:0

75e minuut.
Pupart probeert naar een medespeler te passen. Lehtmets probeert de bal aan de voet te houden. Normak rent richting de bal. Pupart is nu in balbezit. Pupart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ealik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Reismann kopt de bal weg. Normak heeft problemen om de bal te vangen. Panko rent richting de bal. Pupart onderschept slim de pass. Pupart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vesik probeert naar een medespeler te passen. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupart passt de bal met de wreef. Normak rent richting de bal. Normak draait met de bal, schiet en ... Madalsoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Reismann met een sublieme pass. Trussmann heeft problemen om de bal te vangen. Sillak met een sublieme pass. Pupart rent richting de bal. Pupart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monaster - pro scoter 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monaster 35%, pro scoter 65%.
Monaster - pro scoter 10:0