Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puiga aps egfg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Kulli met de inworp. Katel rent richting de bal. Katel probeert naar een medespeler te passen. Põlluäär is nu in balbezit. Põlluäär geeft een hoge lob. Rump probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Senk rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Senk is nu in balbezit. Senk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - egfg 0:1

25e minuut.
Senk heeft problemen om de bal te vangen. Tart rent richting de bal. Tart passt de bal in één keer door. Senk is nu in balbezit. Senk draait met de bal, schiet en ... Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tegu geeft de bal voor. Kõva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõva met een sublieme pass. Parmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kapten is nu in balbezit. Rooba onderschept slim de pass. Rooba speelt de bal door. Parmas is nu in balbezit. Parmas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Senk verovert de bal door een tackle van achteren. Katel is nu in balbezit. Tart onderschept slim de pass. Senk bereikt de bal nog maar net als eerste. Senk draait met de bal, schiet en ... Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 45%, egfg 55%.
puiga aps - egfg 0:1

63e minuut.
Kulli rent richting de bal. Kulli probeert naar een medespeler te passen. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Katel draait met de bal, schiet en ... Rump maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Põlluäär rent richting de bal. Kõva onderschept slim de pass. Kõva passt de bal in één keer door. Parmas is nu in balbezit. Parmas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kõva geeft de bal voor. Tungal speelt de bal door. Katel kopt de bal weg. Senk rent richting de bal. Senk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rump met een harde bal richting middenveld. Põlluäär kopt de bal weg. Veismann probeert de bal aan de voet te houden. Katel rent richting de bal. Katel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 34%, egfg 66%.
puiga aps - egfg 0:1