Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arula Lontrused pro scoter
433* Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madalsoo trapt de bal weg van het doel. Campos Cerezo kopt de bal weg. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Berger probeert de bal aan de voet te houden. Karagiannis kopt de bal weg. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Madalsoo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Campos Cerezo passt de bal zonder na te denken. Joelsson is nu in balbezit. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 1:0

18e minuut.
Campos Cerezo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiránek is nu in balbezit. Jiránek geeft een lange en hoge pass. Kõrver heeft problemen om de bal te vangen. Berger rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 2:0

20e minuut.
Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 3:0

20e minuut.
Klungelig pakt Mägisoo de bal. Joelsson onderschept slim de pass. Joelsson passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kärp is nu in balbezit. Joelsson onderschept slim de pass. Joelsson geeft een lange en hoge pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Jõgiste de bal. Jiránek probeert naar een medespeler te passen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karagiannis kopt de bal weg. Joelsson met een sublieme pass. Daar is Galmés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 4:0

42e minuut.
Jürisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo onderschept slim de pass. Campos Cerezo met een sublieme pass. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arula Lontrused 19%, pro scoter 81%.
FC Arula Lontrused - pro scoter 5:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Lehtmets de bal onder controle te krijgen. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Berger de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Kõrver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joelsson is nu in balbezit. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 6:0

54e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger passt de bal zonder na te denken. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Joelsson passt de bal met de wreef. Galmés is nu in balbezit. Galmés passt de bal met de wreef. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Madalsoo trapt de bal weg. Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo passt de bal in één keer door. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tatarowicz met een sublieme pass. Labarthe heeft problemen om de bal te vangen. Labarthe passt de bal in één keer door. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jürisson is nu in balbezit. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger passt de bal met de wreef. Joelsson rent richting de bal. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Panko rent richting de bal. Cerbati rent richting de bal. Panko maakt een afschuwelijke overtreding. Panko krijgt een gele kaart. Cerbati raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatarowicz met een snel genomen vrije trap. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Madalsoo trapt de bal weg. Galmés kopt de bal weg. Labarthe met een sublieme pass. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 7:0

67e minuut.
Berger heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger rent richting de bal. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Galmés rent richting de bal. Galmés passt de bal in één keer door. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 8:0

71e minuut.
Karagiannis speelt de bal door. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos Cerezo speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 9:0

74e minuut.
Berger heeft problemen om de bal te vangen. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Berger schiet op doel. Kõrver probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 10:0

77e minuut.
Cerbati kopt de bal weg. Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés passt de bal zonder na te denken. Labarthe rent richting de bal. Labarthe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Karagiannis speelt de bal door. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 11:0

82e minuut.
Dun kopt de bal weg. Panko rent richting de bal. Joelsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Panko kan niet meer verder spelen. Panko komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Panko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis met een sublieme pass. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - pro scoter 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arula Lontrused 13%, pro scoter 87%.
FC Arula Lontrused - pro scoter 12:0