Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egfg Erilised Tulnukad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zahovaiko neemt de hoekschop. Daar is Senk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senk schiet op doel. Latte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maran passt de bal in één keer door. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Põlluäär. Põlluäär krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Altraja kopt de bal weg. Klungelig pakt Onton de bal. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vahermaa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vahermaa is nu in balbezit. Kapten onderschept slim de pass. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld schiet op doel. Onton probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sinkel met een harde bal richting middenveld. Järveots bereikt de bal nog maar net als eerste. Põlluäär onderschept slim de pass. Katel is nu in balbezit. Katel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 38%, Erilised Tulnukad 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
egfg - Erilised Tulnukad 0:0

50e minuut.
Rõivassepp met een snelle inworp. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld geeft een lange en hoge pass. Altraja is nu in balbezit. Altraja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rõivassepp passt de bal in één keer door. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Vahermaa is nu in balbezit. Vahermaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kulli probeert naar een medespeler te passen. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Senk is nu in balbezit. Senk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tammemäe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kapten is nu in balbezit. Kasepõld onderschept slim de pass. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Vahermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahermaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 54%, Erilised Tulnukad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
egfg - Erilised Tulnukad 0:0