Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egfg PRIIT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Senk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimurd is nu in balbezit. Senk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Senk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Kivimurd probeert de bal aan de voet te houden. Noormägi verovert de bal door een tackle van achteren. Katel is nu in balbezit. Katel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - PRIIT 1:0

35e minuut.
Ojamets probeert naar een medespeler te passen. Malsub rent richting de bal. Malsub passt de bal met de wreef. Šank bereikt de bal nog maar net als eerste. Šank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
egfg - PRIIT 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulli met een snelle inworp. Katel heeft problemen om de bal te vangen. Katel haalt uit met een fantastische trap. Ommen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - PRIIT 2:1

44e minuut.
Otto speelt de bal door. Malsub rent richting de bal. Malsub passt de bal in één keer door. Šank heeft problemen om de bal te vangen. Šank schiet op doel. Tungal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
egfg - PRIIT 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 55%, PRIIT 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
egfg - PRIIT 2:2

53e minuut.
Hõbemägi geeft een lange en hoge pass. Sammelselg probeert de bal aan de voet te houden. Ommen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Katel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Otto speelt de bal door. Ommen is nu in balbezit. Ommen speelt de bal door. Šank rent richting de bal. Šank haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kivimurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimurd geeft een lange en hoge pass. Onton probeert de bal aan de voet te houden. Šank rent richting de bal. Šank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - PRIIT 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 61%, PRIIT 39%.
egfg - PRIIT 2:3