Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arula Lontrused egfg
433* Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Cerbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe is nu in balbezit. Labarthe passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Klungelig pakt Berger de bal. Põlluäär bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 1:0

4e minuut.
Labarthe passt de bal in één keer door. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 2:0

6e minuut.
Senk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiránek rent richting de bal. Jiránek geeft de bal voor. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sinkel trapt de bal weg. Daar is Campos Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joelsson de bal. Joelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Metsamäe rent richting de bal. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Campos Cerezo met een sublieme pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 3:0

16e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger passt de bal in één keer door. Labarthe is nu in balbezit. Labarthe geeft de bal voor. Berger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Labarthe passt de bal in één keer door. Galmés met een sublieme pass. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... Sinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 4:0

21e minuut.
Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés met een sublieme pass. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... Sinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 5:0

25e minuut.
Katel is nu in balbezit. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 6:0

27e minuut.
Printsmann geeft een hoge lob. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsamäe is nu in balbezit. Joelsson onderschept slim de pass. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sinkel trapt de bal weg van het doel. Karagiannis kopt de bal weg. Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson schiet op doel. Onton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Labarthe geeft een lange en hoge pass. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Sinkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arula Lontrused 13%, egfg 87%.
FC Arula Lontrused - egfg 7:0

47e minuut.
Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton geeft een hoge lob. Cerbati met een sublieme pass. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiránek met een snelle inworp. Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo geeft een hoge lob. Berger springt en kopt de bal. Sinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo geeft de bal voor. Galmés kopt de bal weg. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Berger schiet op doel. Sinkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joelsson rent richting de bal. Joelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 8:0

54e minuut.
Klungelig pakt Katel de bal. Joelsson onderschept slim de pass. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. Sinkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 9:0

57e minuut.
Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe passt de bal in één keer door. Berger rent richting de bal. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 10:0

60e minuut.
Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galmés de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... Sinkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joelsson is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Onton ... Strafschop! Directe rode kaart, Onton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Onton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Joelsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berger neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 11:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos Cerezo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiránek geeft een lange en hoge pass. Berger springt en kopt de bal. Sinkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 12:0

63e minuut.
Kapten heeft problemen om de bal te vangen. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Katel is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis met een sublieme pass. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Metsamäe verovert de bal door een tackle van achteren. Metsamäe geeft de bal voor. Inworp. Jiránek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos Cerezo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 13:0

71e minuut.
Labarthe probeert naar een medespeler te passen. Berger rent richting de bal. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 14:0

73e minuut.
Metsamäe geeft de bal voor. Inworp. Jiránek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 15:0

77e minuut.
Campos Cerezo kopt de bal weg. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Campos Cerezo onderschept slim de pass. Campos Cerezo passt de bal zonder na te denken. Joelsson rent richting de bal. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arula Lontrused - egfg 16:0

89e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap. Sinkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arula Lontrused 9%, egfg 91%.
FC Arula Lontrused - egfg 16:0