Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIIT FC SUPER CITYBOYS
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:1

3e minuut.
Schoofs geeft een hoge lob. Randlahe heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekodono krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ekodono heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono passt de bal met de wreef. Illegems rent richting de bal. Illegems draait met de bal, schiet en ... Pipar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:2

9e minuut.
Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Ommen is nu in balbezit. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ommen rent richting de bal. Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo speelt de bal door. Klungelig pakt Ekodono de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:3

25e minuut.
Massaroto met een sublieme pass. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono passt de bal in één keer door. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:4

27e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal met de wreef. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Giesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesa geeft een lange en hoge pass. Pipar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekodono rent richting de bal. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:5

31e minuut.
Illegems speelt de bal door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Izquierdo de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Massaroto met een snelle inworp. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems geeft een lange en hoge pass. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:6

36e minuut.
Nadolsky probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo geeft een hoge lob. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:7

37e minuut.
Daar is Šank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal in één keer door. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:8

40e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:9

41e minuut.
Nadolsky passt de bal met de wreef. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono passt de bal zonder na te denken. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:10

43e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Giesa met een sublieme pass. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Illegems geeft een hoge lob. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo passt de bal met de wreef. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 76%, FC SUPER CITYBOYS 24%.
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:11

46e minuut.
Schoofs passt de bal met de wreef. Massaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaroto geeft een hoge lob. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:12

53e minuut.
Schoofs met een snelle inworp. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems met een sublieme pass. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Randlahe rent richting de bal. Ekodono onderschept slim de pass. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:13

56e minuut.
Giesa kopt de bal weg. Illegems met een sublieme pass. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo speelt de bal door. Klungelig pakt Ekodono de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:14

60e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal zonder na te denken. Tõnnis is nu in balbezit. Ekodono onderschept slim de pass. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:15

62e minuut.
Tõnnis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giesa zal de hoekschop nemen. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:16

66e minuut.
Sammelselg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammelselg passt de bal met de wreef. Illegems probeert naar een medespeler te passen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:17

73e minuut.
Kivimurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky onderschept slim de pass. Nadolsky speelt de bal door. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel. Pipar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:18

77e minuut.
Malsub heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky speelt de bal door. Ekodono rent richting de bal. Ekodono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Illegems geeft een hoge lob. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky geeft een hoge lob. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:19

82e minuut.
Frisinghelli probeert naar een medespeler te passen. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems speelt de bal door. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:20

85e minuut.
Giesa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tõnnis de bal. Ekodono rent richting de bal. Ekodono schiet op doel. Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Randlahe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illegems is nu in balbezit. Illegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:21

88e minuut.
Nadolsky speelt de bal door. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammelselg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono onderschept slim de pass. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Pipar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Illegems is nu in balbezit. Illegems haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 86%, FC SUPER CITYBOYS 14%.
PRIIT - FC SUPER CITYBOYS 0:22