Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivipallurid Mystique
First Tactiek Koit feat. Uno
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 43
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Munandar heeft problemen om de bal te vangen. Nõmm speelt de bal door. De Gregori is nu in balbezit. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann met een sublieme pass. De Gregori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mommers rent richting de bal. Mommers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mommers geeft een lange en hoge pass. Nõmm bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar onderschept slim de pass. Munandar draait met de bal, schiet en ... Põhjala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:1

14e minuut.
Lerenman probeert naar een medespeler te passen. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravik rent richting de bal. Mommers onderschept slim de pass. Mommers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Saravik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hünerson komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pelayo geeft een lange en hoge pass. Tohver heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lerenman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:2

21e minuut.
Daar is Urla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori passt de bal in één keer door. Daar is Munandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Munandar onderschept slim de pass. Munandar speelt de bal door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Põhjala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Põhjala speelt de bal door. Ghittoni kopt de bal weg. Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Ghittoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Mommers de bal. Mommers passt de bal in één keer door. De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tuhkanen is nu in balbezit. Tuhkanen probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Rääk probeert de bal aan de voet te houden. Munandar geeft een lange en hoge pass. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Raha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munandar kopt de bal weg. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:3

42e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Põhjala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 81%, Mystique 19%.
FC Kivipallurid - Mystique 0:4

51e minuut.
De Gregori rent richting de bal. De Gregori passt de bal in één keer door. Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ghittoni kopt de bal weg. Selena met een sublieme pass. Tohver speelt de bal door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni met een sublieme pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Põhjala trapt de bal weg. Pelayo kopt de bal weg. Ghittoni geeft een hoge lob. De Gregori springt en kopt de bal. Põhjala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Munandar onderschept slim de pass. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. Põhjala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ghittoni heeft problemen om de bal te vangen. Ghittoni geeft de bal voor. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers haalt uit met een fantastische trap. Põhjala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:5

61e minuut.
Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo geeft een hoge lob. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:6

63e minuut.
Raha geeft de bal voor. Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft een lange en hoge pass. Mommers rent richting de bal. Mommers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ghittoni met een snelle inworp. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers geeft een hoge lob. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mommers is nu in balbezit. Ghittoni geeft de bal voor. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... Põhjala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Mystique 0:7

69e minuut.
Hünerson met een snelle inworp. Tuhkanen is nu in balbezit. Ghittoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuhkanen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tuhkanen kan niet meer verder spelen. Järvela komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Haroutiunyan met een sublieme pass. Grossmann kan de bal niet met de borst controleren. Haroutiunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan geeft een hoge lob. Mommers kopt de bal weg. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Grossmann met een sublieme pass. Sillaots bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Munandar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo geeft een lange en hoge pass. De Gregori probeert de bal aan de voet te houden. Munandar is nu in balbezit. Munandar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. Mommers rent richting de bal. Mommers probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. Põhjala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 80%, Mystique 20%.
FC Kivipallurid - Mystique 0:7