Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique FC Kivipallurid
Koit feat. Uno Tactiek First
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 25.7
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori met een sublieme pass. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Haroutiunyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Rääk de bal. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... Põhjala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 1:0

11e minuut.
Marszałek neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori passt de bal met de wreef. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Põhjala bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Nõmm de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pelayo neemt de hoekschop. Daar is Tuhkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Põhjala trapt de bal weg van het doel. Młot kopt de bal weg. Grossmann met een sublieme pass. Pelayo geeft de bal voor. Munandar krijgt zijn hoofd ertegen. Põhjala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Młot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft een hoge lob. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pelayo passt de bal met de wreef. Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 2:0

25e minuut.
Mommers onderschept slim de pass. Mommers met een sublieme pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rääk met een harde bal richting middenveld. Młot kopt de bal weg. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pelayo de bal onder controle te krijgen. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mommers geeft een hoge lob. Daar is Rääk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmm rent richting de bal. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Põhjala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lerenman heeft problemen om de bal te vangen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lerenman de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 3:0

32e minuut.
Rääk geeft een hoge lob. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Nõmm heeft problemen om de bal te vangen. Munandar is nu in balbezit. Munandar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Grossmann de bal. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori speelt de bal door. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 4:0

42e minuut.
Lerenman is nu in balbezit. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori geeft een lange en hoge pass. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 28%, FC Kivipallurid 72%.
Mystique - FC Kivipallurid 4:0

47e minuut.
Tohver is nu in balbezit. Tohver geeft een lange en hoge pass. Raha kopt de bal weg. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori geeft de bal voor. Põhjala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Munandar de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 5:0

50e minuut.
Rääk geeft een lange en hoge pass. Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft een hoge lob. De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rääk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młot geeft een hoge lob. Munandar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tohver onderschept slim de pass. Tohver speelt de bal door. Sillaots bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar geeft een hoge lob. Põhjala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Põhjala probeert naar een medespeler te passen. Pelayo kopt de bal weg. Daar is De Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Munandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rääk geeft een hoge lob. Haroutiunyan kopt de bal weg. Pelayo rent richting de bal. Pelayo geeft de bal voor. Põhjala bokst de bal weg. De Gregori krijgt zijn hoofd ertegen. Põhjala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 6:0

72e minuut.
Urla speelt de bal door. Kell heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tohver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuhkanen de bal. Młot probeert naar een medespeler te passen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tuhkanen geeft de bal voor. Sillaots heeft problemen om de bal te vangen. Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. Põhjala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 7:0

86e minuut.
Młot probeert naar een medespeler te passen. Mommers rent richting de bal. Mommers passt de bal in één keer door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Młot is nu in balbezit. Młot speelt de bal door. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Põhjala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC Kivipallurid 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 27%, FC Kivipallurid 73%.
Mystique - FC Kivipallurid 8:0