Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kärmed Võlurid su ema
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Pihu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neemrand met de inworp. Grauberg is nu in balbezit. Grauberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Juhkam geeft de bal voor. Karbi is nu in balbezit. Karbi passt de bal zonder na te denken. Juhkam is nu in balbezit. Juhkam haalt uit met een fantastische trap. Saabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Põldoja probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Evart de bal onder controle te krijgen. Juhkam is nu in balbezit. Juhkam schiet op doel. Saabas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - su ema 1:0

42e minuut.
Enno is nu in balbezit. Karbi is nu in balbezit. Karbi probeert naar een medespeler te passen. Juhkam is nu in balbezit. Juhkam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karo met de inworp. Martsepp is nu in balbezit. Evart rent richting de bal. Martsepp onderschept slim de pass. Martsepp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kreem met een harde bal richting middenveld. Peit heeft problemen om de bal te vangen. Martsepp rent richting de bal. Juhkam is nu in balbezit. Juhkam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - su ema 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 51%, su ema 49%.
Kärmed Võlurid - su ema 2:0

61e minuut.
Põldoja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Martsepp de bal. Martsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - su ema 3:0

67e minuut.
Peit is nu in balbezit. Peit probeert naar een medespeler te passen. Evart heeft problemen om de bal te vangen. Juhkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhkam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Evart verovert de bal door een tackle van achteren. Evart speelt de bal door. Pihu rent richting de bal. Nagel verovert de bal door een tackle van achteren. Nagel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kasak geeft een hoge lob. Isotamm heeft problemen om de bal te vangen. Isotamm speelt de bal door. Martsepp rent richting de bal. Martsepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 45%, su ema 55%.
Kärmed Võlurid - su ema 3:0