Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC De Joo FC ALO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Rebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebel passt de bal zonder na te denken. Suurjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv draait met de bal, schiet en ... Kaljot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pukk controleert de bal met de borst. Suurjärv is nu in balbezit. Maasik rent richting de bal. Rebel verovert de bal door een tackle van achteren. Rebel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Onton passt de bal zonder na te denken. Küünal rent richting de bal. Aavolo is nu in balbezit. Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nõmmik rent richting de bal. Nõmmik geeft de bal voor. Orgusaar kopt de bal weg. Rebel heeft problemen om de bal te vangen. Rebel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Suurjärv passt de bal zonder na te denken. Tiidus is nu in balbezit. Kulgver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulgver krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tiidus is nu in balbezit. Tiidus geeft een lange en hoge pass. Kuus heeft problemen om de bal te vangen. Aavolo rent richting de bal. Aavolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Onton probeert de bal met de borst te controleren. Rebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal rent richting de bal. Rebel is nu in balbezit. Rebel haalt uit met een fantastische trap. Kaljot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ratasepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebel is nu in balbezit. Rebel geeft een hoge lob. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nukk passt de bal in één keer door. Orgusaar met een sublieme pass. Kuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal is nu in balbezit. Küünal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Pukk de bal. Onton is nu in balbezit. Pukk is nu in balbezit. Pukk probeert naar een medespeler te passen. Orgusaar geeft een lange en hoge pass. Lüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 55%, FC ALO 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC De Joo - FC ALO 0:0

51e minuut.
Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kess rent richting de bal. Peters maakt een afschuwelijke overtreding. Kess raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kess met een snel genomen vrije trap. Suurjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv draait met de bal, schiet en ... Kaljot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC ALO 0:1

55e minuut.
Onton passt de bal met de wreef. Rebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebel met een sublieme pass. Suurjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Ratasepp rent richting de bal. Eller verovert de bal door een tackle van achteren. Eller met een sublieme pass. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC ALO 0:2

62e minuut.
Suurjärv is nu in balbezit. Suurjärv haalt uit met een fantastische trap. Nõmmik kopt de bal weg. Suurjärv is nu in balbezit. Suurjärv haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tiidus is nu in balbezit. Tiidus passt de bal in één keer door. Kuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavolo verovert de bal door een tackle van achteren. Aavolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ratasepp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebel de bal. Suurjärv rent richting de bal. Rebel rent richting de bal. Rebel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Suurjärv is nu in balbezit. Maasik verovert de bal door een tackle van achteren. Rebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv schiet op doel. Kaljot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peters met een snelle inworp. Tiidus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 59%, FC ALO 41%.
FC De Joo - FC ALO 0:2