Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudsed Mudakoonud Hullud Mesilased
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Pihelgas de bal onder controle te krijgen. Milder is nu in balbezit. Milder met een sublieme pass. Hallap bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallap haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Milder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahumägi onderschept slim de pass. Rahumägi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanamurd de bal. Vanamurd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mudakoonud - Hullud Mesilased 0:1

8e minuut.
Evart geeft de bal voor. Vanamurd kopt de bal weg. Klungelig pakt Lestsepp de bal. Lestsepp met een sublieme pass. Daar is Ubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vahmann speelt de bal door. Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahumägi passt de bal zonder na te denken. Vanamurd is nu in balbezit. Vanamurd schiet op doel. Konrad bokst de bal weg.

21e minuut.
Viirna speelt de bal door. Daar is Joala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokk is nu in balbezit. Joala verovert de bal door een tackle van achteren. Joala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pross bereikt de bal nog maar net als eerste. Pross probeert naar een medespeler te passen. Lestsepp probeert naar een medespeler te passen. Hallap is nu in balbezit. Hallap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudsed Mudakoonud - Hullud Mesilased 1:1

40e minuut.
Pihelgas kopt de bal weg. Daar is Joala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanamurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanamurd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mudakoonud 59%, Hullud Mesilased 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudsed Mudakoonud - Hullud Mesilased 1:1

48e minuut.
Joala probeert naar een medespeler te passen. Vahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viirna krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pross kopt de bal weg. Evart probeert de bal aan de voet te houden. Lõuend tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lõuend krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Timm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas geeft de bal voor. Vanamurd rent richting de bal. Vanamurd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Milder rent richting de bal. Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Milder moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milder schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Karask rent richting de bal. Karask geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokk met een snelle inworp. Rahumägi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mudakoonud 54%, Hullud Mesilased 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudsed Mudakoonud - Hullud Mesilased 1:1